Semesterbostad i Rom

Terrazzo Coronari bis

 
Terrazzo Coronari bis är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Coronari bis är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På den kända antikvitetsgatan Via dei Coronari, som ligger nära Piazza Navona, finner vi denna ståtliga och ljusa lägenhet med hela två terrasser som båda har en pittoreskt utsikt över det historiska centrum, med bord och stolar. Lägenheten har satellit-tv, internet, diskmaskin och tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 4 sovplatser (5:e våningen med hiss)
- Lägenheten är ca. 100 m² stor och består av uppehållsrum med soffa och utgång till terrass, matsal med utgång till terras, öppet kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) med utgång till terrass, badrum med badkar och toalett, sovrum med dubbelsäng samt sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett en suite.

Läs mer om Terrazzo Coronari bis

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazzo Coronari bis

Läs personliga omdömen av Terrazzo Coronari bis som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Coronari bis. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 11 omdömen från Terrazzo Coronari bis

Läge och terrass

Lägenheten behöver ett par kärleksfulla händer, och det skulle vara väldigt tight att vara 4 personer i den. Terrassen är fantastisk och alla måltider som inte åts ute intog här. Däremot använde vi inte takterrassen, då spindeltrappan inte var så trevlig (framförallt inte med något i händerna).
Läget kan man inte klaga på, och det finns massor av restauranger och inköpsmöjligheter. Dessutom kan man enkelt gå till de stora sevärdheterna.

Läs mer

Härlig lägenhet med det bästa läget

Det är nu tredje gången vi har hyrt denna lägenhet som för oss är helt perfekt.
Ett mindre problem är det enda badrummet, men det löstes på några minuter.

Läs mer

Bedömning av Terrazzo Coronari bis

Överordnat sett så har lägenhetn uppfyllt våra förväntningar, men det var en del "skönhetsfläckar".
Vi bodde i en av lägenheterna f¨ro 2 år sedan och det ser precis likadant ut - inget har ändrats eller "putsats upp" på 2 år. Vi återkommer gärna en ägaren bör ser över och uppdatera lägenhetens faciliteter.

Det saknades dynor till terrassmöblerna.
I köket saknades det vattenkokare, små tallrikar och grönsakskniv. Det är för få vin- och vattenglas jämfört med antal personer som kan bo i lägenheten. När det finns diskmaskin så betyder det också att man ska se till att den fungerar bra. Vi saknade diskhandduk och disktrasa.

Vi hade bokat den lägenhet för 4 personer, men det fanns inte porslin mm för 4 personer. Det var vi att be Travel & Stay att kompletera så att fanns porslin mm för 4 personer.
Det hade var praktiskt ifall man vid incheckning kunde få 2 nycklar, speciellt då man är 4 personer. Vi lyckades till slut få en extra nyckel men det skulle lämnas tillbaka redan dagen innan vi skulle checka ut.

Läs mer

Rom i oktober/november 2017

Läs mer

Sensommar i Rom

Terrazzo Coronari är en riktigt fin lägenhet, vi var 2 personer och hade gott om utrymme, men lägenhetens lilla sovrummet är enligt vår mening endast för barn. Terrasserna var vackra och det fanns gott om utrymme för dem alla, kan vädret varit bättre men det kan inte In-Italia hjälpa.
Kan definitivt rekommenderas eftersom platsen inte kan vara bättre

Läs mer

Strålande service i fin lägenhet

Receptionen var strålande.
Lägenheten hyrs ut av ett kontor som ligger nära.
Vi märkte att en del av möblerna på ena terrassen saknades. Kontoret reagerade snabbt och inom 24 timmar var problemet löst.

Läs mer
 
search map