Omdömen från Terrazzo Baccina

 
Terrazzo Baccina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Baccina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazzo Baccina

Läs personliga omdömen av Terrazzo Baccina som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazzo Baccina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Klas med familj från Västerås i Sverige bodde på Terrazzo Baccina i Rom från den 14. till den 21. juni 2009.

Resan till Rom blev mycket lyckad!
Staden är jättetrevlig och det finns hur mycket som helst att se. Gångavstånd till det mesta. Området lägenheten låg i är toppen. Centralt, men lugnt. Gott om restauranter och nära till det mesta. Boendet överträffade faktiskt våra förväntningar. Lägenheten var rymlig och sval även när det var som varmast ute. Terassen var trevlig och ett bra ställe att både börja och avsluta dagarna på. Via Baccini är smal, vilket inte hindrar bilar och vespor att gasa på, men det var inget som störde oss.
Mottagandet när vi kom var personligt och bra. Vi fick en genomgång av lägenheten och tips om sevärdheter och affärer i närheten. De enda negativa upplevelserna var att Rom var dyrt p g a den svaga kronan, och att alltför många kypare var sura och gav dålig service. På via del Boschetto, en av gatorna i närheten av lägenheten finns ett litet café med bra service och mycket gott kaffe. Där finns även möjlighet att använda Internet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map