Semesterbostad i Rom

Terrazzaccio Renzi

 
Terrazzaccio Renzi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzaccio Renzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns Trastevere, och så finns det Trastevere. Det finns gator och torg där turisterna flockas runt de många matställenas bord med de så pittoreska rutiga dukarna, medan de försöker hålla tiggare och spexare på avstånd. Men så finns det också de små gränderna och "okända" platser där den lokala befolkningen håller till.

Bo bland lokalbefolkningen

Torget Piazza de' Renzi hör till den sista kategorin. Ganska precis finns här två matställe på torget, och på det minsta av dem, "Da Augusto" är gästerna som regel fint balancerade mellan besökande och lokalbefolkning. Bortsett från denna attraktion och de tillfälliga passerande turister som antingen passerar förbi i sökandet efter de många andra matställena i området, tillhör området lokalbefolkningen.

Läs mer om Terrazzaccio Renzi

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
- Lägenheten är fördelad på två våningar med ingång på 4:e våningen i en byggnad utan hiss. Den består av entréplan med ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum med toalett och dusch. Härifrån leder 17 rejäla trappsteg upp till nästa våning (finns inget räcke så man bör hålla sig till väggen) där man finner ett stort vardagsrum med öppet kök (fyra kokplattor, ugn, kylskåp med litet frysfack, vattenkokare, brödrost och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum med toalett och badkar. Man kan få till två extra sängar (bäst för barn) i vardagsrummet, men man bör notera att tillgången till de båda badrummen går genom de båda sovrummen. Lägenheten är vidare utrustad med aircondition, wi-fi och tvättmaskin, samt har en stor takterrass med 360 graders utsikt över Rom.

Dölj texten
 
 
search map