Semesterbostad i Rom

Terrazza Vasta Lucina

 
Terrazza Vasta Lucina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Vasta Lucina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ifall man önskar maximal terrassplats, ett stenkast från Den Spanska Trappan så behöver du inte leta vidare. Vi befinner oss på femte våningen i en mycket välskött byggnad (bebodd av bl.a. mycket välbärgade personer) mitt i Roms historiska centrum.

Här fattas endast en pool...

Det är svårt att säga något negativt om denna lägenhet som är fin ur alla aspekter men dens "inre kvaliteter" blir bortglömd när man träder utanför. Från uppehållsrummet kan du välja att gå ut i en läckert möblerad vinterträdgård där man får känslan av att vara ute i det fria samtidigt som temperaturen alltid är behaglig och vädret alltid torrt. Du kan också välja att gå ut på terrassen från det enda sovrummet (eller från vinterträdgården) och från denna kan du gå vidare upp på takterrassen som mäter ca. 80-90 m² (!) och varifrån utsikten över det centrala Rom är storslagen.

Läs mer om Terrazza Vasta Lucina

Fyrarumslägenhet med 4 sovplatser (5:e vån. med hiss)
- Lägenheten består av matrum, uppehållsrum med satelit-TV med DVD (och fint bibliotek), separat kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt badrum med toalett och badkar. Lägg därtill all utomhusplats. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin och trådlöst internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map