Semesterbostad i Rom

Terrazza Trastevere

 
Terrazza Trastevere är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Trastevere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en lugn och fridfull del av Trastevere ligger denna mycket ljusa och välkomnande lägenhet på översta våningen (4:e våningen och det finns ingen hiss). Här på gatan kommer du inte "stångas" med turister, men du behöver inte gå långt för att hitta många av de mest populära områdena då lägenheten ligger endast 250 meter från Ponte Mazzini som leder till den andra sidan av Tibern: inom en kilometer hittar du både Campo de 'Fiori, Castel Sant'Angelo och Piazza Navona. Sedan har lägenheten en stor och solrik terrass med utsikt över Trastevere och kullen Gianicolo!

Tvårumslägenhet 2/3 sovplatser (4:e våningen utan hiss)
Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa för en person och separat öppet gedigent kök (fyra kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar och tillhörande dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, wi-fi, satellit-TV och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza Trastevere

Dölj texten
 
 
search map