Semesterbostad i Rom

Terrazza Teodoro II

 
Terrazza Teodoro II är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Teodoro II är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är knappast för mycket att säga att priset beror helt på läget för semesterbostäder i Rom när man befinner sig på kort gångavstånd från det mesta. Det kan därför överraska hur mycket man kan spara genom att bo bara ett kvarter längre bort från Piazza Navona och omnejd, vilket är fallet med denna lägenhet som ligger på "fel sida" av Piazza del Popolo.

Nära metrostation

Det är annars en trevlig liten gata med ytterst få turister, du har en tunnelbanestation två minuters promenad bort och vill du ut på en jogginrunda eller en promenad så ligger Villa Borgheses park precis runt hörnet. Lägenheten i sig är mysig med sin välhållna fiskbensparkett, inredning och personliga stil. Från köket har man tillgång till en terrass på ca 3 x 10 meter och från vardagsrummet kan du ta dig ut på en lång men smal balkong (ca 1 meter bred) som löper längs hela vardagsrummet (ca 14 meter).

Läs mer om Terrazza Teodoro II

Fyrarumslägenhet med 4/8 sovplatser (7:e våningen med hiss)
- Lägenheten består av ett stort vardagsrum med soffa, matbord, bäddsoffa för två personer och TV, i anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum (som kan avskiljas med en skjutdörr) med två bäddsoffor för en person var, separat kök (fyra gasbrännare, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Teodoro II

Läs personliga omdömen av Terrazza Teodoro II som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Teodoro II. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Terrazza Teodoro II

Bedömning av Terrazza Teodoro II

Läs mer

Bedömning av Terrazza Teodoro II

Läs mer

Bedömning av Terrazza Teodoro II

Läs mer

Bedömning av Terrazza Teodoro II

Läs mer

Bedömning av Terrazza Teodoro II

Läs mer
 
search map