Semesterbostad i Rom

Terrazza Soldati

 
Terrazza Soldati är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Soldati är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med en placering bara några få steg från Piazza Navona, bor du på kort avstånd från ett brett urval av butiker, caféer och restauranger (bl a den mycket bra L'Osteria de'Memmo, som ligger bara 40 meter bort.

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser
- Lägenheten ligger på översta våningen (utan hiss) och är fördelad på två våningar. Den är ljus, rymlig och modernt inredd. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och TV. På nedre våningen finner du ett sovrum med en enkelsäng och ett litet tillhörande badrum med handfatt och toalett, samt ett sovrum med dubbelsäng och ett tillhörande badrum med en mycket stor dusch på ca 2 m² och en toalett. På översta våningen finns en separat välutrustat kök (6 brännare spis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp och tvättmaskin) och ett stort vardagsrum med en bäddsoffa för två personer samt et stort matbod. Villan har en spiraltrappa som leder upp till takterrassen som är ca 25 m².

Läs mer om Terrazza Soldati

Dölj texten
 
 
search map