Semesterbostad i Rom

Terrazza San Callisto

 
Terrazza San Callisto är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza San Callisto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss mitt i Trastevere endast 50 meter från detta färgrika kvarters samlingspunkt, nämligen baren San Callisto som på inget vis givet efter för turismen utan fortfarande primärt har kunder bestående av lokala invånare och de få turister som inte skräms av det äkta autentiska.

Lägenheten ligger på andra våningen ner mot Via di San Francesco a Ripa och bakom den något spartanska ingången finner man en verkligen läcker bostad med fina traditionella trätak och klinkergolv samt ett snyggt möblemang. Lägenheten är utrustad med i stort sett all tänkbar komfort, från aircondition, satellit-TV med DVD till tvättmaskin, diskmaskin och gratis wi-fi.

Läs mer om Terrazza San Callisto

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
- Lägenheten är på ca. 120 m² och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, två fåtöljer och ett stort unikt soffbord, två sovrum med dubbelsäng (160 cm bred) och tillhörande badrum (det ena med dusch med vattenmassage och de andra med badkar med vattenmassage, båda med toalett), genomgångsrum med skrivbord och bibliotek, gästtoalett med vask och toalett samt kök med matplats som består av stort runt matbord, amerikanskt kylskåp, separat frys, 5 kokplattor, ugn, microvågsugn och diskmaskin. Köket har glasväggar ut mot terrassen på ca. 15 m² som ligger på gården och därmed inte har någon direkt utsikt.

Dölj texten
 
 
search map