Semesterbostad i Rom

Terrazza Renzi

 
Terrazza Renzi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Renzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi är nog några som först och främst tänker på Trattoria da Augusto när namnet Piazza de' Renzi nämns och det är då heller inte många steg i mellan detta goda och oformella lilla matställe och lägenheten Terrazza Renzi.

Stor terrass

Det är en välskött lägenhet (inte mycket mer än 40 m² stor) med pittoreska friliggande balkar och trätak samt terracotta golv i uppehållsrummet varifrån man kommer ut på terrassen (vilket man även gör från sovrummet). Det första intrycket när man kommer ut på terrassen är "usch, är den inte större" då den inte är mer än 6 m² men så upptäcker man trappan upp till själva takterrassen som mäter ca. 35 m² och så ler man igen.

Läs mer om Terrazza Renzi

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser
- Lägenheten ligger på fjärde våningen och det finns inte någon hiss. Den består av uppehållsrum med TV, matbord samt öppet kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och tvättmaskin. Sist men inte minst de två terrasserna som båda har bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map