Semesterbostad i Rom

Terrazza Quattro Cantoni

 
Terrazza Quattro Cantoni är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Quattro Cantoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man ska känna Rom väl innan man kanc placera gatan Via dei Quattro Cantoni där denna rymliga och prisvärda lägenhet ligger. Men när vi skriver att det är 700 meter från Centralstationen Termini och 950 meter från Colosseum så nickar de flesta. Dessutom är det endast 500 meter till den gröna oasen Oppiokullen, parken Parco del Colle Oppio.

Nära och långt ifrån

Det är lustigt hur man i Rom kan förflytta sig endast några få hundra meter från de kända platserna och därmed de stora flockarna av turister, för att uppleva område med lokalbefolkning och skön atmosfär. Ett sådant exempel är gatan Via dei Quattro Cantoni som ligger 150 meter från den alltid livliga huvudgatan Via Cavour, men plötsligt varken präglad av trafik, hotell eller snabbmatsrestauranger.

Läs mer om Terrazza Quattro Cantoni

Hemtrevligt och fint

På denna gata finner vi på femte våningen (utan hiss) en mysigt och personligt inredd lägenhet som mer ger intryck av att vara ett privat hem för avslappnade människor än en uthyrningslägenhet. Det finns inte antika möbler men dock massor av litteratur och målningar.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheten består av vardagsrum med ett trevligt öppet kök (4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Utifrån vardagsrummet finns en smal terrass på ca. 4 x 1 meter. Lägenheten är utrustad med aircondition, wi-fi och en tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map