Semesterbostad i Rom

Terrazza Pinciana

 
Terrazza Pinciana är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pinciana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi kan inte betona ordet Terrazza nog, försäkra dig om att du har terrass i denna lägenhet! Du har nämligen hela två stycken, och de är båda väsentligt större än nödvändigt för fyra personer, som kan bo här. Och utsikten...

Praktiskt läge

Många kan nog börja rynka på näsan över läget och observera att lägenheten ligger alldeles för långt från Campo de' Fiori och Piazza Navona. Det är också sant, att sist nämnda ligger 1,7 km härifrån men å andra sidan ligger Den Spanska Trappan endast 600 meter bort, och så har man en metrostation 100 meter från lägenheten, så du bor inte direkt isolerat. Och har man bil så är man strax utanför miljözonen.

Läs mer om Terrazza Pinciana

Högt över staden

När man kommer in i lägenheten och ser ut över Rom från den terrassen, som ligger ut från uppehållsrummet, känner man sig verkligen, högt, högt upp då staden ligger så långt ögat når för sina fötter. Du är också säkert glad över att hissen går nästan högst upp (den stannar en halv våning under). Lägenheten är mycket ljus och välkomnande, men om även dess rum är fina, gissar vi på att de flesta kommer tillbringa större delen av sin tid på terrassen. Lägenheten är utrustad med Wi-Fi, stor platt-TV, aircondition och tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
Lägenheten består av uppehållsrum med utgång till delvis övertäckt terrass, separat kök (gashäll, ugn och litet kylskåp), två sovrum med dubbelsäng (från det ena är det utgång till terrassen) samt badrum med badkar med dusch och toalett. Från uppehållsrummet och det ena sovrummet finns det som sagt utgång till en delvis övertäckt terrass på omkring 20 m², och från den har du tillgång till en dubbelt så stor terrass, som ligger ovanpå lägenheten.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Pinciana

Läs personliga omdömen av Terrazza Pinciana som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Pinciana. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Pinciana

Läs mer
 
search map