Semesterbostad i Rom

Terrazza Piemonte

 
Terrazza Piemonte är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Piemonte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stora inbjudande lägenhet ligger strax utanför Roms mest besökta stadsdelar, men det betyder inte att du bor isolerat, eller har långt till allt du ska se ( eller kan komma att se) i staden. Du bor nämligen endast 500 meter från närmsta metrostation (Barberini) och 700 m från Villa Borgheses stora park, medan både Trevi-fontänen, Den Spanska Trappan och tågstationen Termini endast ligger ca. 1 kilometer bort.

Komfort och mycket med plats

Barnen kommer lätt kunna leka kurragömma i denna lägneheten utan att hitta varandra allt för snabbt, för det är riktigt ott om plats. Komforten är också på topp med aircondition, wifi, diskmaskin, tvättmaskin, sat-tv och DVD-spelare.

Läs mer om Terrazza Piemonte

Kontrasternas hem

Vi ska inte dölja det faktum att denna stora byggnad inte kan presenteras som ett vanligt ståtliga gamla palatset, tvärtom är det första intrycket en modern kontorsbyggnad! Detta avtar dock så fort du kommer in i lägenheten efter att ha åkt hissen åtta våningar upp till penthouse. Man kan lika gärna tro att man kommit fel och kommit in till en romersk familj, och inte till en uthyrningslägnehet. Och det är förstås positivt, för det är i själva verket ett ovanligt prydligt inrett hem, där balansen mellan det personliga och det praktiska fungerar. Här finns egentligen sovplatser för hela 10 personer men eftersom det endast finns åtta stolar runt matbordet och heller inte sittplatser till fler i uppehållsrummet har vi valt att sätta antalet av möjliga gäster lite lägre än det maximala.

Femrumslägenhet med 6/8 sovplatser (8e våning med hiss)
- Du kommer in i lägenhetens mycket rymliga uppehållsrum, som i verkligheten är en matsal och ett uppehållsrum en suite. I matsalen finns ett stort matbord med åtta stolar, medans uppehållsrummet bjuder på en soffgrupp (däribland en bäddsoffa till två personer), sat-tv, DVD-spelare och öppen spis. Från uppehållsrummet är det utgång till den ca 12 x 1,5 meter stora terrassen med bord och stolar till 5-6 personer. Lägenheten består av ytterligare ett separat kök med gashäll, ugn, diskmaskin, tvättmaskin, micro, kylskåp och frys, genomgångsrum med enkelsäng, tre sovrum med dubbelsängar (ett är ganska litet, ett är medelstort och ett är ganska rymligt) samt två badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map