Semesterbostad i Rom

Terrazza Pellegrino

 
Terrazza Pellegrino är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pellegrino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Charmerande lägenhet som passar bäst åt inte allt för långa personer. Lägenheten ligger på den livliga gatan Via del Pellegrino mellan berömda Campo de' Fiori och Palazzo Farnese i Roms centrum och nära de flesta sevärdheter samt Tibern. I närheten finns flera matställen till olika priser samt goda inköpsmöjligheter.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten är på ca. 60 m² och ligger på fjärde och översta våningen (utan hiss). Den är snyggt inredd med träbjälkar i taket. Dock bör man uppmärksamma att lägenheten har mycket sneda väggar och att det pga belägenheten på vinden finns lågtliggande bjälkar i uppehållsrummet, sovrummet samt badrummet. Lägenheten är utrustad med aircondition och självständig värmeanläggning och en fin terrass med utsikt över Roms tak.

Läs mer om Terrazza Pellegrino

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Pellegrino

Läs personliga omdömen av Terrazza Pellegrino som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Pellegrino. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Terrazza Pellegrino

Bra och centralt

Fin liten lägenhet, med lågt till tak. Passar perfekt för ett par och kanske en vän. Ligger mitt i smeten i Rom.

Läs mer

Fin lägenhet med härlig terrass

Lägenheten ligger perfekt i förhållande till det man ska se i Rom.
Och ja, det är låg till loftet, men det går bra.
Vi vill framhäva den rara och kompetenta mottagningen vi fick av nyckelansvarig.
Hon gav oss bra och användbara tips till restauranger, och inte minst hjälpe hon oss att fixa bevaring för våra väskor då vi skulle hem.
Det finns väskbevaring nära (vid Andreakyrkan) och de kan också beställa transport till flygplatsen. Det fungerade perfekt och det var inte dyrare än med vanlig taxi.
Annars använde vi lägenheten som utgångspunkt för utflykter runt Rom, och man kan ju gå till det mesta. Observera att om man kommer i år så är de heliga portarna i kyrkorna öppna. Vi fick se 3 stycken - det är de ju annars endast vart 25 år. Och man vet aldrig då man får chansen igen.

Läs mer

Söt lägenhet

Perfekt läge, balkarna är ett problem, och duschen inte helt oproblematisk: inte tillräckligt med tryck och håller inte temperaturen. Även om det fanns ett dokument om det i lägenheten som berättade hur man skall ansluta till gratis WiFi i Rom, fungerade det aldrig. Il ragazzo som öppnade lägenheten för oss insåg att det inte fanns något ljus i korridoren, men vi fick aldrig ersättning (trots att vi bett om detta). Det fanns instruktioner på dörren om sophämtning i Rom där man skulle använda en speciell blå påse, en vit påse och en brun påse, men det fanns inga i skåpet. Franca, städerskan, sade att vi skulle lägga allt i en svart påse, inklusive vinflaskor!

Läs mer

Roms centrum

Lägenheten ligger bra till i förhållande till vad vi betraktar som Roms centrum och nära det fantastiska Trastevere, med små gränder, billiga och dyra måltider efter eget val och i motsatt rättning av turisternas mest besökta ställen, Piazza Navona, Piazza Venezia och Pantheon.

Det skall tas seriöst, det som står i hotellbeskriviningen, att det absolut inte är till folk med svaga ben och man skall inte vara speciellt lång. Jag är själv bara 164 cm, men jag fick ett sår i pannan av en bjälke den första natten, även om vi känner till de "farliga ställen", eftersom vi har bott i lägenheten 3 gånger Innan.

Köksutrustningen är lite spartansk, men det fungerar till små serveringar. Som man kan se på fotot, skall man t ex ta med sig små glas. Som minimum borde det vara i varje fall 2 kökshanddukar.

Läs mer

Charmig lägenhet på toppen

Mycket charmig lägenhet på toppen med altan, men om du är över 1,7 meter lång så kan du inte stå rakt upp. Lägenheten hade en personlig prägel vilket var trevligt.

Läs mer

En rustik italiensk taklägenhet med charm

Bra kontakt med nyckelutlämnaren och in- och ut-checkning fungerade perfekt. Lägenheten motsvarar beskrivelsen fullständigt, man ska dock vara uppmärksam på diverse loftbjälkar som medför ett par sammankomster med ens huvud, innan man har vant sig vid dem! :) Terrazzo Pellegrino är en härlig lägenhet och ytterst centralt belägen - något som passar oss då det finns flera italienska restauranger (små och stora) i närheten, vilka vi föredrar istället för turistställena. Absolut en lägenhet vi vill komma tillbaka till!

Läs mer
 
search map