Omdömen från Terrazza Panieri

 
Terrazza Panieri är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Panieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Panieri

Läs personliga omdömen av Terrazza Panieri som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Panieri. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anders och Carina från Ystad i Sverige bodde på Terrazza Panieri i Rom från den 19. till den 23. maj 2013.

Allt blev verkligen till belåtenhet. LÄGET på boendet det bästa. Som du mycket riktigt flaggade för. Kom hem i torsdags och tillbaka till vardagen i morgon... Vi käkade fyrarätters med dryck för runt 400 kr på kvällarna i Trastevere som du säkert vet. Någon gäst i framtiden kan möjligen tycka att Antoine borde göra något mer av den egentligen fantastiska terassen. Lite halloween utsmyckning kvar och vissna växter. Inget som vi på något sätt påverkades av, men kan vara bra för er att känna till. Han kommer kanske att fixa till det efterhand som säsongen rullar på. Lägenheten helt perfekt för oss med nyligen som vi upplevde det uppfrächat bad/toa o kök. Vi fick lite "åska" men hade ett lagomväder för alla våra utflykter till fots.
Med andra ord en kanonvistelse för oss och pricken över i:et läget och "vardagen" i området där vi bodde.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Terrazza Panieri

Terrazza Panieri
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map