Semesterbostad i Rom

Terrazza Panieri

 
Terrazza Panieri är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Panieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna enkla lilla lägenhet ligger lugnt och skönt i en av stadsdelen Trasteveres lugnare gator. Det är inte här man blir störd av caféer, barer och restauranger, men man ska inte gå långt för att finna dem. Vi ska upp på fjärde våningen för att finna lägenheten och det i en byggnad utan hiss, men terrassen är besväret värd.

Terrass med lägenhet

Sanningen är den att lägenheten invändigt är inte något speciellt. Den är absolut av medelkvalitet och det gäller både möblemang, köksfaciliteter och stämingen, ja badrummet är strax under medel då man inte kan undgå att få hela golvet vått när man duschar. Men terrassen är istället en bra bit över medel! Den är omkring 70 m² stor och ligger runt om lägenheten på så vis att man både har utgång till den från entrén och från köket, och den är fint möblerad så vem kommer inte tillbringa de flesta timmarna på terrassen än i själva lägenheten?

Läs mer om Terrazza Panieri

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten består av entré, litet separat kök med matplats (4 kokplattor, miniugn, brödrost och kylskåp), uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är även utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map