Omdömen från Terrazza Pallaro

 
Terrazza Pallaro är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pallaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Pallaro

Läs personliga omdömen av Terrazza Pallaro som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Pallaro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbar lägenhet

Allt fungerade tillfredsställande. "Nyckelmannen" tog emot oss när vi kom och var senare behjälplig med när varmvattnet försvann. Eftersom vi är 70+, var trapporna lite av en utmaning efter 10 - 15 kilometers turer runt i Rom. Barnbarnen på 11 sprang upp för trapporna som gaseller och kunde njuta varje kväll av ett härligt karbad. Lägenheten är perfekt inredd, och vi hade alla plats för privatliv. Kvällarna på takterrassen var ett sant nöje.
Lägenheten ligger mycket centralt - både i förhållande till sevärdheter, inköpsmöjligheter och matställen.

Rom som semester-destination

Det är en god idé att äta på Ristorane der Pallarro (Largo del Pallaro 15) den första kvällen. Där finns en fast meny så när man är restrött är det skönt att bara behöva ta ställning till vad man ska dricka. Stället är mycket romerskt och är omtalat i Per Pallesen bok "Ät på Roms sidogator".

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt och mycket centralt ställe

Vi hade en fantastisk vecka i Rom. Lägenheten var vår centrala utgångspunkt och låg perfekt i förhållande till de ställen vi hade planerat att besöka. Att vädret var soligt och lugnt gjorde upplevelsen ännu större.
Vi njöt av de varma kvällarna på terrassen, tyvärr sov måsarna inte på natten, deras skrik var genomträngande och mycket nära.

Rom som semester-destination

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)

Sängen i enkelrummet lämnade en del övrigt att önska. Den var ojämn och mycket mjuk. En fast bäddmadrass hade gjort underverk.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Svårt att vara flera på nätet, men på det stora hela var det bra.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin utsikt i hjärtat av Rom

Intim atmosfär i sann italiensk stil

Rom som semester-destination

Besök Fiori marknaden varje dag, det goda Forno bageri som ligger 50 meter längre bort och den goda lokala snabbköpet på en parallellgata

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)

Rensa upp köksskåp och ren spis / ugn skulle förbättra trivseln
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Pallaro

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint

man fick svarta fötter av att gå barfota på golvet...
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Fin och effektiv ankomst och avresa
Placering, Placering

gångavstånd till allt
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)

En del stök om natten (utifrån)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättebra läge – gångavstånd till allt

Med två minuters gångavstånd från Campo de' Fiori kan läget inte vara bättre. Själva lägenheten är något opersonlig och besitter inte vad vi på danskar kallar "hygge". En god idé är att själv ordna med ett par stearinljus för att skapa lite stämning. Men läget uppväger detta.

Takterrassen är härlig med en fin utsikt över Rom och en liten skymt av Campo de' Fiori. Lägenheten ligger på fjärde våningen och man kan inte använda hissen eftersom den är låst och uppenbarligen bara kan nyttjas av de hyresgäster/ägare som betalt för detta.

Bra och effektivt mottagande i lägenheten där formaliteterna snabbt klarades av under gott humör.

Rekommendationer till andra gäster

I stället för att äta på Campo de' Fiori rekommenderas varmt att gå över bron Ponte Sisto till Trastevere och besöka de många små restaurangerna i den stadsdelen. Restaurangerna på Campo de' Fiori är något "turistiska" och lämpar sig bäst för en kopp kaffe eller drinkar.

Det är ungefär 10 minuters promenad till Trastevere och på vägen dit ligger den närmaste supermarketen – Coop – som är utmärkt och som är öppen till sent de flesta dagar.

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade i stort sett inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Många trappor i lägenheten - och de är branta! - Fantastisk takterrass

Lägenheten har ett fantastiskt läge med fin utsikt från takterrassen. Praktiskt taget ingen utsikt från mat- och vardagsrum. Fint med toalett på samma våning som mat/vardagsrum. Vi visste att det var trappor till fjärde våningen, där ingången till lägenheten är. Men vi var inte lika medvetna om att det var en mycket brant, lite vriden trappa från vardagsrummet till sovplan. Och vi var inte alls klara över att det var vridna, mycket branta trappor för att komma upp på den i övrigt fantastiska takterrassen. Det är mödosamt att ta sig dit - särskilt med lite drinkar eller annat. Och - lägenheten är inte bra för dem som har det minsta svårt att gå.
Vi har bott i lägenhet många gånger i centrala Rom, och man får ta att det är som det är med städningen, men här var duschdraperiet bara så äckligt.

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint

Ja, som det är ju nu som det är med det, men rent ut sagt ett väldigt ofräscht duschdraperi
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Vet inte riktigt vad ni menar med det?
Placering, Placering

Fantastisk
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)

Visste från beskrivningen att det inte fanns hiss, men lite surt, att det fanns det faktiskt, men ägaren har inte velat betala för detta och därför blev vi utan nyckel till hissen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vet inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt läge

Vi var två par på runt 60 år som åtnjöt lägenhetens centrala läge. Vi är normalviktiga med friska ben, vilket också krävdes för att komma upp för de branta trapporna, specielt den smala trappan upp till takterrassen på 6:e våningen. Köket hade i stort sett försetts med vad som behövdes (förutom vassa knivar). Eftersom det inte fanns kaffe- eller vattenkokare blev det till att koka vattnet till kaffet i en kastrull på spisen. Takterrassen utnyttjade vi flitigt även om vi ibland kände stekos från andras kök. Morgonen på terrassen präglades av väsen från mycket närliggande Campo di Fiori, där flaskor samlades för hämtning av sopbilar. Buller från torget var annars inget problem då terrassen ligger på sjätte våningen.
WiFi var ovanligt långsamt och man hade besvär även med vanliga textmeddelanden.
Luftkonditioneringen klarade fint att få ner den 32-gradiga värmen, men stängdes på grund av bullret av när man gick ut på terrassen.
Vi använde inte rummet med den femte sängen, som var ett genomgångsrum till rakterrassen, så att bo fyra här är lämpligt.

Rekommendationer till andra gäster

Mindre än 50 meter från lägenheten ligger ett väskhotell, där man kan förvara sitt bagage på resdagen. Enligt lokalbefolkningen finns Roms bästa bröd- och pizzabagare (Antico Forno Roscioli) också bara cirka 50 meter från lägenheten. I området finns ett stort utbud av restauranger inom gångavstånd, så det är lätt att undvika de uppenbara turistfällorna. Pris och kvalitet fungerar bättre i Trastevere-området.

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Terrazza Pallaro

Vi var två par på cirka 70 år, som hade en fin vecka i lägenheten, vilken i det stora hela levde upp till våra förväntningar. Allt fungerade som det skulle bortsett från wifi, där servern stängdes ner efter att ha fungerat oklanderligt i fem dagar. Om detta har att göra med att det finns en begränsning hade det varit fint att få veta i förväg. Vi hade god nytta av aircondition på natten, då det var varmt – 30-33 grader mitt på dagen. Här märkte vi att apparaten i det stora sovrummet var den bästa.
Vi tycker även att köket är OK, även om det inte är helt modernt. Där finns i stort sett vad som bör finnas, bortsett från att det vore fint med några skarpa knivar eller åtminstone något att slipa dem med. En vattenkokare hade också varit bra. Vad gäller dricksglas finns ett större utbud i vardagsrumsskåpet vid gången. Diskmaskinen (som för övrigt inte nämns i beskrivningen) borde vara med fritt programval, så att det inte tar 3½ time på ECO, vilket är lurigt på avresedagen.
Lägenhetens takterrass blev flitigt utnyttjad och möblemanget med parasoll fungerade fint. Dessvärre stördes man med jämna mellanrum av kväljande luft från utsuget från övriga kök i byggnaden vilket förtog lite av glädjen över den fantastiska utsikten. Detta problem borde kunna fixas med en lämplig förlängning eller omläggning av utsugningsröret.
Vi fyra gäster var rörliga och normalviktiga, men det borde lyftas fram tydligare att de två trapporna - varav spiraltrappan till taket är den smalaste - definitivt inte är lämpade för kraftiga eller på annat sätt rörelsehindrade personer.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns en massa bra och prisvärda matställen i närområdet, så det är lätt att undvika några av turistfällorna på Campo dei Fiori.

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint

Lite glassplitter på takterrassen. Annars fem stjärnor.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Avståndet till Campo Fiori gör att man slipper lite väsen
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)

Det borde tydligare anges 4:e och 5:e våningen plus taket.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge

Fin lägenhet. Perfekt för fyra, men den femte personen sover inte gott.
Det är en del väsen från stadslivet, men det är väl svårt att komma runt.
En annan fördel, den "lokal" som ligger vid sidan om lagar något av stadens bästa mat. Till ett fantastiskt pris. :)

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge och trevlig takterrass

Fin lägenhet med centralt läge med allt inom gångavstånd. Vi var fem personer i lägenheten, och det gick fint. Dock finns bara fyra stolar på takterrassen, så vi var tvungna att dra ut en köksstol. Dessutom finns bara fyra vinglas i köksskåpet, men många andra dricksglas och annat som man behöver i form av köksutrustning.

Observera att man ska använda adaptor, då stickkontakterna är med tre ben - det finns dock en kontaktomvandlare i en av kökslådorna, och en i skåpet under trappan vid dammsugaren.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen "PizzaRé - Largo dei Chiavari", som ligger på två minuters promenadavstånd vid sidan om kyrkan kan rekommenderas.

Terrazza Pallaro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Pallaro
Lägenhet m. 3 sovrum (4:e vån. utan hiss)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map