Semesterbostad i Rom

Terrazza Pallaro

 
Terrazza Pallaro är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Pallaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På gångavstånd från de flesta av Roms sevärdheter samt aircondition är det svårt att finna fel med denna häftiga lägenhet i hjärtat av Rom.

Fin placering

En av styrkorna är utan tvekan den fina placeringen i hjärtat av Rom, den stora takterrassen och den fina standarden. Till de svaga hör ett gammalt, lite trist kök och lite opersonligt uttryck. Men vad gör det om man ändå tänkt äta sina måltider på stans trevliga restauranger... Frukost kan man utan problem äta hemma.

Läs mer om Terrazza Pallaro

Fyrarumslägenhet med 4/5 sovplatser:
- Lägenheten ligger på två plan på byggningens översta våningar (och här finns ingen hiss). Den består på ingångsnivån av entré, matrum, separat kök (med fyra gasplattor, kylskåp och tvättmaskin) och uppehållsrum. På etagen ovanför finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett genomgångsrum med bäddsoffa för en person, ett badrum med badkar och toalett samt en extra separat toalett. Och så finns det en takterrass på flera nivåer med bord, stolar och parasoll; härifrån har du 360 graders utsikt över staden. Lägenheten är utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map