Semesterbostad i Rom

Terrazza Oca

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Oca ligger ett stenkast från Piazza del Popolo - det låter som en kliché, vilket det också är men det är inte desto mindre sant.

Prisvärt

Denna lägenhet ger verkligen mycket - ja, t.o.m. förbluffande mycket för pengarna: Var får man annars tre fina sovrum, alla med eget badrum samt uppehållsrum, matrum, kök och en härlig terrass för så lite pengar mitt i Rom?

Smakfull inredning

Lägenheten är synnerligen välskött, det finns parkett i nästan alla rum, badrummen är väldigt presentabla och köket är välutrustat med husgeråd, vinglas, decanter osv. osv. Lägg samtidigt till den stora och vackra terrassen och det faktum, att lägenheten är helt igenom smakfullt inredd.

Femrumslägenhet med 6 sovplatser
Lägenheten ligger på andra våningen (här finns hiss) och består av entré, uppehållsrum med satellit-TV (med tillhörande dvd- och video-spelare), matrum, öppet kök med fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin, tre sovrum med dubbelsäng och tre badrum med dusch och toalett. Och naturligtvis den fina terrassen med bord och stolar. Lägenheten är utrustad med aircondition och tvättmaskin.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

search map