Semesterbostad i Rom

Terrazza Navona Basic

 
Terrazza Navona Basic är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Navona Basic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss mitt o den mest populära delen av Roms historiska centrum: Bara tvärs över Pantheon och Piazza Navona! På den lilla gatan Via degli Spagnoli finner du denna enkla enrumslägenhet på fjärde våning (utan hiss). Det är inte något i sig som det framgår av beskrivningen och bilderna men läget är utmärkt, som sagt, och den har en härlig takterrass.

Nu ska vi inte heller göra denna lägenhet enklare än den är. Nog har det inte används någon större formalitet på möblemanget, men modern komfort finns här, för du har både aircondition, tvättmaskin, diskmaskin och satellit-TV.

Läs mer om Terrazza Navona Basic

Enrumslägenhet med 2/3 sovplatser (4:e vån utan hiss)
- Lägenheten består av ett rum med dubbelsäng, som fälls ut från sitt skåp och behöver därför inte ta upp någon plats under dagen, plus en bäddsoffa för en person och ett stort matbord, litet separat kök med 4 kokplattor, kylskåp och diskmaskin, samt badrum med duschkabin och toalett. Ovanpå lägenheten finner du dens möblerade privata terrass med utsikt.

Dölj texten
 
 
search map