Semesterbostad i Rom

Terrazza Montevecchio

 
Terrazza Montevecchio är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Montevecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi är i det charmiga kvarteret bakom Piazza Navona, där atmosfären är inte längre pompøse (och turist trångt) som kännetecknar torget själv eller ibland alltför livlig fest zon från Campo de 'Fiori. I Vicolo Monte Vecchio och omgivning, är stämningen mer tillbakalutade, vilar det område nästan av sig själv.

I en klass för sig

För den första, och kanske sista gången vi vågar tilldela en lägenhet i Rom den högsta klassificering. Detta är inte en en kall modernt inredd lägenhet utan en gammaldags, varm och inbjudande lägenhet. Vi finner här "exceptionellt oberoende och utsökt prestanda."

Läs mer om Terrazza Montevecchio

Diskret charm

Lägenheten Terrazza Montevecchio är fördelad på två våningar med ingång på tredje våningen. Nu borde bilderna nästa få lov att tala för sig själv då orden inte räcker till för att beskriva upplevelsen. Man har inte sparat på någonting, och det är ganska tydligt att lägenheten är möblerad till ägarna själva, inte för uthyrning. Vem värdesätter inte en stor B&O platt-TV, smakfulla designmöbler och komfort utan dess like? Det finns tusentals böcker överallt, och som allt annat i lägenheten vittnar om god smak. Lägenheten är naturligtvis utrustad med aircondition, trådlöst internet, diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser:
Från den stora entrén kommer man vidare till det rymliga köket / allrummet, där det finns ett stort matbord med gott om plats för åtta personer samt ett öppet kök med 5 kokplattor, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Härifrån leder en gång vidare till två sovrum som kan anslutas (eller separeras) med en skjutdörr. Sovrummet med dubbelsäng har eget badrum med stort badkar och toalett, medan sovrummet med två enkelsängar har badrum med stor dusch och toalett precis utanför dörren. Från hallen kan man också gå upp till övervåningen där man finner ett stort vardagsrum med högt i tak. I vardagsrummet finns en stor soffa, som bland annat består av en bäddsoffa av bästa kvalitet för två personer. För underhållning finns det både den omtalade stora TV:n och ett piano. Sex steg upp från vardagsrummet finner man lägenhetens juvel - terrassen där man kan sitta och njuta av semestern, i solstolar runt det låga bordet eller ta sig en förfriskande dusch då det finns en utvändig dusch till förfogande.

Dölj texten
 
 
search map