Semesterbostad i Rom

Terrazza Margutta

 
Terrazza Margutta är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Margutta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte lätt att kombinera en vistelse mitt i en vibrerande storstad och ändå få lugn och ro, men här på Via Margutta är detta möjligt. Här har du allt utanför din dörr och kan ändå njuta av en avkopplande atmosfär.

Ett spännande läge

De som är välbekanta med Rom vet att denna lilla gata som löper paralellt med Via del Babuino, ligger mellan Spanska trappan och Piazza del Popolo. Lägenheten ligger en bit från gatan i något som liknar tredje våningen. Detta innebär att det finns en ingång på tredje våningen, men lägenheten har tre våningar (plus takterrass)

Läs mer om Terrazza Margutta

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss):
- Du kommer in i ett stort vardagsrum med soffor, öppen spis och TV. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Härifrån leder en trappa upp till nästa våning där du först möts av ett stort loft med matbord och stolar varifrån du kommer vidare till ett genomgångsrum med dubbelsäng. Från detta rum kommer du in till köket (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), ett badrum med toalett och dusch samt ett sovrum till med dubbelsäng. Från genomgångsrummet kommer du även upp till den stora takterrassen med bord och stolar varifrån du har underbar utsikt över de romerska taken, mot Villa Medici och de frodiga sluttningarna. I lägenheten finns internetuppkoppling och aircondition.

Dölj texten
 
 
search map