Semesterbostad i Rom

Terrazza Margutta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är inte lätt att kombinera en vistelse mitt i en vibrerande storstad och ändå få lugn och ro, men här på Via Margutta är detta möjligt. Här har du allt utanför din dörr och kan ändå njuta av en avkopplande atmosfär.

Ett spännande läge

De som är välbekanta med Rom vet att denna lilla gata som löper paralellt med Via del Babuino, ligger mellan Spanska trappan och Piazza del Popolo. Lägenheten ligger en bit från gatan i något som liknar tredje våningen. Detta innebär att det finns en ingång på tredje våningen, men lägenheten har tre våningar (plus takterrass)

Läs mer om Terrazza Margutta

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss):
- Du kommer in i ett stort vardagsrum med soffor, öppen spis och TV. Från vardagsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Härifrån leder en trappa upp till nästa våning där du först möts av ett stort loft med matbord och stolar varifrån du kommer vidare till ett genomgångsrum med dubbelsäng. Från detta rum kommer du in till köket (4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), ett badrum med toalett och dusch samt ett sovrum till med dubbelsäng. Från genomgångsrummet kommer du även upp till den stora takterrassen med bord och stolar varifrån du har underbar utsikt över de romerska taken, mot Villa Medici och de frodiga sluttningarna. I lägenheten finns internetuppkoppling och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Terrazza Leonina

Rom, Lazio

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Apostoli

Rom, Lazio

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map