Omdömen från Terrazza Marche

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Marche

Läs personliga omdömen av Terrazza Marche som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Marche. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Marche

Rom som semester-destination

Terrazza Marche
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Marche
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition & terrass )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Superbra lägenhet till ett bra pris

Vi bodde sex personer i lägenheten i en vecka, och vi har varit mycket nöjda. Lägenheten är inte splitterny, men fin och ren. Den har några riktigt bra rum med eget badrum, fint kök, aircondition och den stora terrassen är härlig. Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet.

Rom som semester-destination

Terrazza Marche
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Marche
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition & terrass )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Läcker lägenhet

Super härlig lägenhet med ett fantastiskt läge i ett lugnt område och många trevliga matställen i närheten.
Lägenheten var fin och ren.
Servicen var toppen! Parasollet var trasigt men det byttes ut dagen efter och det samma gällde för kylskåpet/frysen.
Det saknas dock en hög barnstol eller möjligheten att hyra en.
Några av stolskuddarna på terrassen behöver bytas ut.
En perfekt lägenhet till 6 personer med en härlig takterrass som vi kan rekommendera.
Det var en överraskning att det var möjligt att komma på internettet

Rekommendationer till andra gäster

Om ni vill in och se Villa Borghese, skall man beställa biljetter hemifrån!!

Terrazza Marche
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Marche
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition & terrass )
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge, rymlig lägenhet, men...

Stor rymlig lägenhet med tre separata badrum, litet vardagsrum, ok matsalsrum och litet kök. Den stora takterrassen är ett jätteplus. Läget är bra, ca 5 minuters promenad från den spanska trappan. Många bra restauranger i gatorna omkring, och supermarknad på Via Toscana som löper parallellt med Via Marche. Taxistopp i slutet av Via Marche var ett stort plus, även när vi skulle till flygplatsen (massor av taxibilar kl 07:00 på morgonen).

Lägenheten var inte ordentligt ren - faktiskt var den skitig. Det krävdes i hög grad en huvudrengöring.

Som andra gäster också har nämnt, upplevde vi också problem med parasollen. Det var i stycken, rivet och fungerade inte. Det är inte okej att man inte kan lösa ett parasoll till terrassen. Det är mycket varmt när solen står på. Dynor till utemöblerna var av ringa kvalitet...

Vid ankomst krävde uthyraren extra 20 Euro för leverans av nyckeln. Det var vi inte upplysta om, men vi var tvungna att betala för att få nyckeln. Slutrengöringen kostade 60 Euro. Det är allt för dyrt i förhållande till att lägenheten absolut inte var ren när vi kom.

Aircondition på det ena rummet fungerade inte. På det andra rummet kunde den inte ställas in. En fjärrkontroll till airconditionen var sönder, och flera av sänglamporna var knäckta.

Det ska rättfärdigas att vi inte kontaktade In-Italia med hänsyn till det som saknades - vi orkade inte krångla och njöt istället av de 5 dagarna vi hade i Rom, men denna lilla lägenhet som är en rimlig utgångspunkt. Men det ändrar inte att lägenheten inte levde upp till förväntningarna.

3 stjärnor på grund av läget, och den stora takterrassen, annars hade det bara blivit 2.

Det ska sägas att vi har bokat semesterlägenhet genom In-Italia fem gånger tidigare, och kvaliteten på tidigare lägenheter har varit väsentligt bättre än denna.

Terrazza Marche
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Marche
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition & terrass )
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet med stor terrass - bra till tre generationer eller tre vänpar

Vi (min man och jag, samt våra tonårsbarn och mina föräldrar) var i Rom i 4 dagar och bodde i lägenheten på Terrazza Marche. Lägenheten fungerar riktigt bra till tre generationer, i det att alla har ett sovrum och ett badrum/toalett. Lägenheten är ljus och rymlig med ett kök (inte så stort, men där finns allt som behövs - inkl. diskmaskin). Lägenheten ligger centralt precis vis Spanska Trappan i ett bra kvarter. Det finns en SPAR runt hörnen, där man kan köpa bröd, korv, ost osv.

Lägenhetens viktigaste "rum" är nog den stora terrassen. Dog blev vi besvikna över att där inte fanns några parasoll, som man kunde se på bilderna på hemsidan (detta kontaktade vi In-Italia om). Den lokala resekonsulenten lovade oss att skaffa parasoll, då jag anmärkte att det var viktigt för oss (det var 35 grader). Vi ville gärna äta lunch på terrassen. Men parasollen kom inte under de fyra dagar då vi var där, så vi fick sitta inne och äta - lite sorgligt.

Lägenheten var inte städad dom vi kom till den avtalade tiden, så vi väntade ute på terrassen medan två rara städerskor jobbade. Det var ok med väntetiden, det tog bara 30 minuter.

Vi kom från Toscana, där vi hade hyrt en bil. Vi valde att parkera den i ett parkeringshus de dagar då vi var i Rom, det fungerade bra.

Vi vill samlat gärna rekommendera lägenheten till andra (men hoppas att det tillkommer parasoll annars är terrassen för varm på sommaren).

Rekommendationer till andra gäster

Se upp för ficktjuvar i Rom. Min pappa blev bestulen på hans plånbok - lite trist att behöva spärra kort osv när man är på semester.

Om man vill till Vatikanstaten (museet och det Sixtinska Kapellet) är det en bra idé att beställa biljetterna hemifrån. Det var 3 timmars kö för att komma in. Vi kunde med våra biljetter gå förbi en 500 meter lång kö!

Det var också riktigt lång kö till Peterskyrkan. Men den kön ska man inte bli uppgiven av - den går fort. Och vi väntade endast 30 minuter i denna kön.

En viktig sak, som vi inte visste: måndagar är Roms söndagar! Det vill säga många sevärdheter håller stängt på måndagar. Det visste vi inte och missade några saker vi ville se, bla Caracellas termer. Då vi hade ett morgonflyg hem på tisdagen hann vi inte se fem. Om vi på förhand hade vetat detta, hade vi kanske lagt vår minisemester till Rom på andra dagar.

Terrazza Marche
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Marche
Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (med aircondition & terrass )
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lotte med familj från Esbjerg bodde på Terrazza Marche i Rom

Vi hade en härlig vecka i Terrazza Marche. Vi blev väl mottagna, alla var trevliga och hjälpsamma . Terrassen är mycket trevligt. Det finns ingen Kaffebryggare, så danska gäster, skulle jag rekommendera att få en kaffebryggare;-). Annars saknas ingenting. Vi var nöjda förvånad över att det fanns internet i lägenheten. Det finns en liten "Despar" affär med färskt bröd nära, liksom bra restauranger och pizzeria mm. Det tar ca 10 minuter att gå till Spanska trappan.

Tyvärr hade vi en dag inget vatten i lägenheten !! Uppenbarligen ett problem de har i huset. Vi ringde kontaktnumret och de försökte undersöka och skickas någon ut till oss sent på eftermiddagen. Vid den tiden, återvände vattnet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hans med sällskap från Töreboda i Sverige bodde på Terrazza Marche i Rom från den 20. till den 25. april 2011.

Resan gick bra och vi är helt nöjda. Vi fick snabbt kontakt med Er representant, som visade oss lägenheten. Vi åkte buss till Termini och lokalbuss till nära via Marche. Lägenheten var till belåtenhet, stor och rymlig med bra läge, gångavstånd till nästan allt. Vi uppskattade speciellt terassen, där vi satt och åt vid två tillfällen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Terese med sällskap från Linköping i Sverige bodde på Terrazza Marche i Rom från den 2. till den 6. mars 2011.

Lägenheten var toppen. Allt var i ordning och välstädat. Trevligt möblerat. Vi hade lite otur med att det blev stopp i avloppet men det fixades under dagen. Vi kan rekommendera lägenheten och området till andra. Vi känner oss även mycket nöjda med kontakten med er och det känns som ett extra plus att ni frågar hur vi haft det;-)

En förbättringspotential i lägenheten är att sängarna får bäddmadrass med skyddsöverdrag. Nu får man ligga direkt på hårdmadrassen vilket inte är bekvämt och än mindre hygieniskt.

Jag hade senare kontakt med en tjej som heter Constanze. Jättetrevligt bemötande på alla sätt.
Vi fick även ha kvar lägenheten fram till det att vi skulle åka på eftermiddagen som var ett stort pluss för en barnfamilj och med en äldre generation i släptåg.

Som helhet är vi jättenöjda. Alla njöt av Rom trots trist väder.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Carina med sällskap från Alingsås i Sverige bodde på Terrazza Marche i Rom från den 29. april till den 3. maj 2009.

Absolut bästa sätt att bo i storstad jag kan tänka mig! Relativt centralt, men ändå lugnt i vanliga bostadskvarter. Slippa hotell. Vi har bara positiva upplevelser av boendet, vi är toppennöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map