Semesterbostad i Rom

Terrazza Marche

 
Terrazza Marche är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Marche är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Marche är välskött och inbjudande, samt ligger i en fin byggnad med elegant trappuppgång och komfortabel hiss.

Fint utrustad

Den är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen-TV med DVD och en stor fin terrass.

Läs mer om Terrazza Marche

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum, matsal, ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med badkar, dusch och toalett samt två sovrum med dubbelsäng och en suite badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en stor terrass (omkring 50 m²) med bord, stolar, parasoll och många växter, buskar och mindre träd.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Marche

Läs personliga omdömen av Terrazza Marche som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Marche. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Terrazza Marche

Bedömning av Terrazza Marche

Läs mer

Superbra lägenhet till ett bra pris

Vi bodde sex personer i lägenheten i en vecka, och vi har varit mycket nöjda. Lägenheten är inte splitterny, men fin och ren. Den har några riktigt bra rum med eget badrum, fint kök, aircondition och den stora terrassen är härlig. Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet.

Läs mer

Läcker lägenhet

Super härlig lägenhet med ett fantastiskt läge i ett lugnt område och många trevliga matställen i närheten.
Lägenheten var fin och ren.
Servicen var toppen! Parasollet var trasigt men det byttes ut dagen efter och det samma gällde för kylskåpet/frysen.
Det saknas dock en hög barnstol eller möjligheten att hyra en.
Några av stolskuddarna på terrassen behöver bytas ut.
En perfekt lägenhet till 6 personer med en härlig takterrass som vi kan rekommendera.
Det var en överraskning att det var möjligt att komma på internettet

Läs mer

Härlig lägenhet med stor terrass - bra till tre generationer eller tre vänpar

Vi (min man och jag, samt våra tonårsbarn och mina föräldrar) var i Rom i 4 dagar och bodde i lägenheten på Terrazza Marche. Lägenheten fungerar riktigt bra till tre generationer, i det att alla har ett sovrum och ett badrum/toalett. Lägenheten är ljus och rymlig med ett kök (inte så stort, men där finns allt som behövs - inkl. diskmaskin). Lägenheten ligger centralt precis vis Spanska Trappan i ett bra kvarter. Det finns en SPAR runt hörnen, där man kan köpa bröd, korv, ost osv.

Lägenhetens viktigaste "rum" är nog den stora terrassen. Dog blev vi besvikna över att där inte fanns några parasoll, som man kunde se på bilderna på hemsidan (detta kontaktade vi In-Italia om). Den lokala resekonsulenten lovade oss att skaffa parasoll, då jag anmärkte att det var viktigt för oss (det var 35 grader). Vi ville gärna äta lunch på terrassen. Men parasollen kom inte under de fyra dagar då vi var där, så vi fick sitta inne och äta - lite sorgligt.

Lägenheten var inte städad dom vi kom till den avtalade tiden, så vi väntade ute på terrassen medan två rara städerskor jobbade. Det var ok med väntetiden, det tog bara 30 minuter.

Vi kom från Toscana, där vi hade hyrt en bil. Vi valde att parkera den i ett parkeringshus de dagar då vi var i Rom, det fungerade bra.

Vi vill samlat gärna rekommendera lägenheten till andra (men hoppas att det tillkommer parasoll annars är terrassen för varm på sommaren).

Läs mer

Bra läge, rymlig lägenhet, men...

Stor rymlig lägenhet med tre separata badrum, litet vardagsrum, ok matsalsrum och litet kök. Den stora takterrassen är ett jätteplus. Läget är bra, ca 5 minuters promenad från den spanska trappan. Många bra restauranger i gatorna omkring, och supermarknad på Via Toscana som löper parallellt med Via Marche. Taxistopp i slutet av Via Marche var ett stort plus, även när vi skulle till flygplatsen (massor av taxibilar kl 07:00 på morgonen).

Lägenheten var inte ordentligt ren - faktiskt var den skitig. Det krävdes i hög grad en huvudrengöring.

Som andra gäster också har nämnt, upplevde vi också problem med parasollen. Det var i stycken, rivet och fungerade inte. Det är inte okej att man inte kan lösa ett parasoll till terrassen. Det är mycket varmt när solen står på. Dynor till utemöblerna var av ringa kvalitet...

Vid ankomst krävde uthyraren extra 20 Euro för leverans av nyckeln. Det var vi inte upplysta om, men vi var tvungna att betala för att få nyckeln. Slutrengöringen kostade 60 Euro. Det är allt för dyrt i förhållande till att lägenheten absolut inte var ren när vi kom.

Aircondition på det ena rummet fungerade inte. På det andra rummet kunde den inte ställas in. En fjärrkontroll till airconditionen var sönder, och flera av sänglamporna var knäckta.

Det ska rättfärdigas att vi inte kontaktade In-Italia med hänsyn till det som saknades - vi orkade inte krångla och njöt istället av de 5 dagarna vi hade i Rom, men denna lilla lägenhet som är en rimlig utgångspunkt. Men det ändrar inte att lägenheten inte levde upp till förväntningarna.

3 stjärnor på grund av läget, och den stora takterrassen, annars hade det bara blivit 2.

Det ska sägas att vi har bokat semesterlägenhet genom In-Italia fem gånger tidigare, och kvaliteten på tidigare lägenheter har varit väsentligt bättre än denna.

Läs mer

Lotte med familj från Esbjerg bodde på Terrazza Marche i Rom

Vi hade en härlig vecka i Terrazza Marche. Vi blev väl mottagna, alla var trevliga och hjälpsamma . Terrassen är mycket trevligt. Det finns ingen Kaffebryggare, så danska gäster, skulle jag rekommendera att få en kaffebryggare;-). Annars saknas ingenting. Vi var nöjda förvånad över att det fanns internet i lägenheten. Det finns en liten "Despar" affär med färskt bröd nära, liksom bra restauranger och pizzeria mm. Det tar ca 10 minuter att gå till Spanska trappan.

Tyvärr hade vi en dag inget vatten i lägenheten !! Uppenbarligen ett problem de har i huset. Vi ringde kontaktnumret och de försökte undersöka och skickas någon ut till oss sent på eftermiddagen. Vid den tiden, återvände vattnet.

Läs mer
 
search map