Semesterbostad i Rom

Terrazza Malva

 
Terrazza Malva är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Malva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Trastevere ligger denna fina lägenhet på femte våningen (med hiss) ut till en liten plats. Det finns mycket bra att säga om denna belägenhet, inte minst att det ligger en utmärkt ölbar få meter från ingången och att en av Roms bästa bagare (Forno la Renella) endast ligger 100 meter bort.

Lägenheten är verkligen trevlig, välhållen och smakfullt möblerad med ett vackert parkettgolv, pittoreska tak med bjälkar och brädor samt ett fint bibliotek i uppehållsrummet. Lägg även till att lägenheten är personligt inrettad och full av charm. Det är en av de finaste lägenheter som vi har sett i Rom.

Läs mer om Terrazza Malva

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (5:e våning med hiss):
- Lägenheten består av entré, stort uppehållsrum avskilt från matsalen av ett ovanligt fint öppet kök med stenbordsplatta, fem gasplattor och en 90 cm bred ugn, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har aircondition, satellit-TV, tvättmaskin och inte minst en ca. 15 m² stor terrass.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Malva

Läs personliga omdömen av Terrazza Malva som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Malva. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Terrazza Malva

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer

Bedömning av Terrazza Malva

Läs mer
 
search map