Semesterbostad i Rom

Terrazza Lucina

 
Terrazza Lucina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Lucina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det ville vara betydligt lättare att nämna vad denna lägenhet inte bjuder på än vad den kan erbjuda av komfort och kvalitet för den är verkligen långt, långt över medelklass.

Få minus men många plus

Låt oss ta de få minus först: toalettstolarna sitter lite löst fast och det är för lågt till tak i köket pga. de sneda väggarna (och så är köket också lite för standard för en så vacker lägenhet). Men så är allt också sagt, resten är bara positivt. Belägenheten mellan Den Spanska Trappan, Pantheon, Piazza Navona och allt det andra kombinerat med absolut frihet från larm må för det första sägas vara väldigt ovanligt men i detta förnäma palats är det faktiskt möjligt.

Läs mer om Terrazza Lucina

Rymligt och elegant möblering

Lägenheten är dessutom ganska rymlig och elegant möblerad, Det är fina parkettgolv överallt var det inte är marmorgolv, badrummen är ovanligt fina och de många antika möblerna bidrar till det lyxiga intrycket. Den moderna komfort saknas överhuvudtaget inte för här finns aircondition, satellit-TV med video och dvd, trådlös internet, diskmaskin och tvättmaskin. Och så ska det till sist nämnas att det från uppehållsrummet är utgång genom ett par stora glasdörrar till en ca. 15 m² stor terrass med utsikt över Den Eviga Stad helt till Peterskyrkans kupol.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med matbord och komfortabelt soffarrangemang, separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett en suite, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum (med dusch och toalett).

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Lucina

Läs personliga omdömen av Terrazza Lucina som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Lucina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Kvalitet och pris hänger inte ihop – vilseledande marknadsföring

Vilseledande marknadsföring:
Adressen till lägenheten Terrazza Lucina är inte som uppges på hemsiden: Piazza San Lorenzo in Lucina nr. 4 – däremot Via in Lucina nr. 17!!!!
Detta gav oss en rad olägenheter vid ankomsten på lördagen i rejält regn. Kontaktpersonen stod förvisso på torget och väntade på oss vid nr. 4, men vi var tvungna att - efter att ha passerat torget i skyfall – gå ut på Corson med våra resväskor i det hällande regnet och runt hela kvarteret, innan vi äntligen kom fram till ingången och torrvädret i Via in Lucina 17!
Taxin fick köra en stor omväg för att komma fram till Piazzan. Om vi hade haft den korrekta adressen hade vi utan omväg blivit avsläppta i torrt väder vid porten Via in Lucina 17!
Och då hade vi kunnat få klart för oss att vi när vi gick ut och kom hem – så skedde det via piazzan.
Romantiskt – javisst – men ni vet ju vad er falska marknadsföring skapar förväntningar på.

Kvalitet och pris:
Genom att läsa det hittills enda omdömet om lägenheten hade vi förstått att köket hade sneda väggar och att det 2009 saknades en brödkniv. Att köksväggarna fortfarande var sneda och arbetsytan dålig hade vi förväntat oss, men inte att brödkniven fortfarande saknades!

Vi var på lördagskvällen för trötta för att klaga på att belysningen var bristfällig i köket, entrén och vardagsrummet på grund av saknade eller defekta glödlampor. Och vad värre var att det inte heller fanns varmt vatten i kranarna. Men på söndagsförmiddagen tillkallade vi kontaktpersonen Luca. Han lovade att belysningen skulle fixas på måndagen – och han påstod, när han gick, att nu hade vi varmvatten.
Det hade vi också i viss grad – men det fungerade bara tillfälligt. När det var varmt kunde det plötsligt bli kallt – och under alla omständigheter måste man vänta fem minuter för att få varmt vatten om man t ex skulle tvätta händerna.
Då jag själv hade fått skölja av tvålen med kallt vatten under morgonduschen, och min fru, medan hon tvättade håret också plötsligt fick slut på varmvatten, ringde vi på onsdagen åter till Rome sweet home – även för att upplysa dem om att inte heller ljusförhållandena hade åtgärdats på måndagen som utlovat (på tisdagen hade några värdelösa glödlampor ställts på en hylla, medan vi var ute).
Nu kom genast en kvinnlig medarbetare och fixade varmt vatten – som försvann igen en kvart efter att hon gått. Men till skillnad från Luca hade hon i alla fall visat mig hur man genom att mixtra med diverse knappar och inställningar på varmvattenberedaren kunde få varmt vatten ifall det försvann igen.
Så resten av vistelsen löste vi problemen själva, så bra att det bara var våra barnbarn och jag själv som kom att stå under en kall dusch en gång vardera. Stå och stå, förresten... Det är väl lite mycket sagt. För i det badrummet, som det inte finns bilder på på hemsidan (det är kanske förståeligt om än inte acceptabelt) kan en vuxen dansk inte stå utan att kröka på sig – och snedväggarna i det andra badrummet med badkaret hindrar en också ifrån att stå rak.
Så mina (och min frus) stunder under duschen ägde rum på knä i badkaret.
Utsikten över Peterskyrkan var lika vacker som på bilden – det ger den ena stjärnan. Den andra stjärnan ger vi eftersom städningen höll den högsta nivån vi upplevt i Rom.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Lucina

Läs mer
 
search map