Semesterbostad i Rom

Terrazza Lucina

 
Terrazza Lucina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Lucina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det ville vara betydligt lättare att nämna vad denna lägenhet inte bjuder på än vad den kan erbjuda av komfort och kvalitet för den är verkligen långt, långt över medelklass.

Få minus men många plus

Låt oss ta de få minus först: toalettstolarna sitter lite löst fast och det är för lågt till tak i köket pga. de sneda väggarna (och så är köket också lite för standard för en så vacker lägenhet). Men så är allt också sagt, resten är bara positivt. Belägenheten mellan Den Spanska Trappan, Pantheon, Piazza Navona och allt det andra kombinerat med absolut frihet från larm må för det första sägas vara väldigt ovanligt men i detta förnäma palats är det faktiskt möjligt.

Läs mer om Terrazza Lucina

Rymligt och elegant möblering

Lägenheten är dessutom ganska rymlig och elegant möblerad, Det är fina parkettgolv överallt var det inte är marmorgolv, badrummen är ovanligt fina och de många antika möblerna bidrar till det lyxiga intrycket. Den moderna komfort saknas överhuvudtaget inte för här finns aircondition, satellit-TV med video och dvd, trådlös internet, diskmaskin och tvättmaskin. Och så ska det till sist nämnas att det från uppehållsrummet är utgång genom ett par stora glasdörrar till en ca. 15 m² stor terrass med utsikt över Den Eviga Stad helt till Peterskyrkans kupol.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med matbord och komfortabelt soffarrangemang, separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett en suite, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum (med dusch och toalett).

Dölj texten
 
 
search map