Semesterbostad i Rom

Terrazza Leonina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Varje guidebok vill beskriva Trastevere som något helt speciellt och genuint folkligt. Och det var också sant, en gång i tiden, men då alla turister nu hittat dit har charmen lite försvunnit. På många sett är kvarteret Monti vår tids Trastevere: ett kvarter med ordentlig romersk karaktär, få hotell och massor av härlig stämning!

Romersk stämning

Här härskar en tydlig romersk atmosfär med många bra restauranger och barer men det är också typiskt för området att det inte finns många moderna kaféer då de lokala unga invånarna själva föredrar att trängas med turisterna runt t.ex. Spanska Trappan och Trevi fontänen med en kaffe eller öl i handen. På femte våningen (utan hiss) på en av de mest karakteristiska och livliga gatorna i området, närmare bestämt på Via Leonina ligger denna lägenhet inredd i sober och enkel stil samt fina terrass som kommer tilltala många.

Läs mer om Terrazza Leonina

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (femte vån. utan hiss)
- Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, kök (4 gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Vardagsrummet vänder mot lägenhetens terrass. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map