Semesterbostad i Rom

Terrazza Leonina

 
Terrazza Leonina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Leonina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Varje guidebok vill beskriva Trastevere som något helt speciellt och genuint folkligt. Och det var också sant, en gång i tiden, men då alla turister nu hittat dit har charmen lite försvunnit. På många sett är kvarteret Monti vår tids Trastevere: ett kvarter med ordentlig romersk karaktär, få hotell och massor av härlig stämning!

Romersk stämning

Här härskar en tydlig romersk atmosfär med många bra restauranger och barer men det är också typiskt för området att det inte finns många moderna kaféer då de lokala unga invånarna själva föredrar att trängas med turisterna runt t.ex. Spanska Trappan och Trevi fontänen med en kaffe eller öl i handen. På femte våningen (utan hiss) på en av de mest karakteristiska och livliga gatorna i området, närmare bestämt på Via Leonina ligger denna lägenhet inredd i sober och enkel stil samt fina terrass som kommer tilltala många.

Läs mer om Terrazza Leonina

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (femte vån. utan hiss)
- Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, kök (4 gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Vardagsrummet vänder mot lägenhetens terrass. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Leonina

Läs personliga omdömen av Terrazza Leonina som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Leonina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Terrazza Leonina

Bedömning av Terrazza Leonina

Underbar lägenhet med egen terrass.
Den ligger i ett fint område med livliga gator, men ändå härligt lugnt.

Kan rekommenderas - men observera att här finns många trappor.

Läs mer

Utmanande och spännande lägenhet

Lämplig för 4 vuxna, om än det ena sovrummet är något bättre än det andra.
Med 70 branta trappsteg från gatan till entrén får man sin dagliga motion på ett kul sätt. Trapporna medför både gott humör och många skojfriska kommentarer, när pulsen då man kommit halvvägs upp, har nått det "ljusröda fältet".
Kök och vardagsrum fungerar som det ska och är charmigt. (Riktiga brödknivar efterlyses.)

Och så kommer vi till det viktigaste:
Terrassen är särskilt charmerande, och med Romtemperaturen i åtanke spenderade vi i stort sett all vår tid där om morgnar och kvällar.
(Terrassbord bör repareras/bytas ut).

Slutsats: Lägenheten inklusive terrassen är ett riktigt italienskt charmtroll med livsbejakande och intim utsikt. Läget är ytterst centralt med gångavstånd till nästan alla viktiga sevärdheter.
Lägenheten riktigt uppmanar en att komma tillbaka.

Servicen från In-Italia var bra och övergripande.
Servicen vid ankomsten var även den bra.

För er information hörde vi en av nätterna (omkring kl. 04.00) ett infernaliskt larm som vi tror var ett brandalarm. Efter att ha tjutit vansinnigt högt i 5-7 min (enligt min uppskattning), slutade det plötsligt, och vi fick aldrig reda på vad det var. Med lägenheten belägen på 5 våningen utan klargjorda flyktvägar fick vi en kortvarig mindre chock.


Med Vänlig Hälsning
Hans Jørgen Christiansen

Läs mer

Bedömning av Terrazza Leonina

Läs mer

Bra lägenhet för 4 vuxna, i en bra omgivning (2016)

Vi har varit mycket nöjda med denna härliga taklägenhet med underbar terrass.

Bra,
Bra läge nära Metro St.
Stadsdel med många matställen
Nattsömn
De tekniska funktioner, dvs luftkonditionering, vatten, toaletter etc. fungerar bra
WI-FI

Saknas,
Krokar i kök, badrum och tambur
En garderob skulle kunna göras om till klädskåp med galgar
Lakan till täcke ersatte påslakan
Några "bra" stolar på terrassen med ryggstöd
Varme, eftersom det inte var varmt nog

Med dessa små saker skulle detta kunna bli en mycket bra semeterlägenhet-
som vi gärna skulle återvända till och lätt kan bli 4 stjärningt.

Inte lämpligt för gäster med gångproblem - men det gäller ju för hela Rom.

Läs mer

Semesterlägenhet

Lägenheten ligger riktigt vackert. Nära metro och nära stadslivet och sevärdheter.
Dock ankom vi till Rom med informationen att vi skulle kontakta uthyraren vid vår ankomst på flygplatsen - vilket vi gjorde, men fick besked att ringa igen när vi kom till terminalen eller närmre - och vi gjorde som sagts, men fick ännu ett besked att vi skulle ringa när vi var vid lägenheten så att vi kunde få nyckeln. Utlämningen gick fint, men att behöva ringa upp 3 gånger till internationella priser är inte precis bra service.
Lägenheten ligger på femte våningen utan hiss, detta är ett stort minus då det är ganska jobbigt och tungt att släpa upp bagage och inköp - dock visste vi detta på förhand, så det drar inte ner vårt sammanlagda omdöme, men man ska vara informerad om detta.

Det dåliga omdömet baseras mest på att vi anlände till en lägenhet som inte var helt städad trots att vi betalat 60€ för slutrengöring. Diskmaskinen var inte tömd och om den var ren vet vi inte riktigt. Kylskåpet var inte städat osv.
Dessutom är trädgårdsmöblerna fallfärdiga och vi var rädda att förstöra dem mer så att vi skulle komma att betala för det. Fläkten i det ena rummet fungerade bara på steg 5, så den gick inte att använda på natten.
Den ena WC-knappen gick sönder när vi var där.
Strömmen gick 3-5 ggr medan vi var där, vilket ledde till att vi fick ringa till den lokala uthyraren då vi inte kunde få det att fungera igen. Vårt telefonsamtal blev inte precis vänligt mottaget. Tvärtemot blev vi anklagade för att ha gjort allt möjligt, och att vi hade blivit visade var det satt och hur man gjorde - men det hade vi inte. Hon försökte förklara över telefonen var man fixade det men det funkade inte. Till slut körde hon ut till oss, och de två ställen vi trodde kunde vara där man skulle fixa det, var inte för strömmen, utan det var inne bakom en pytteliten gömd lucka - och då funkade det. Därefter gick strömmen 3-4ggr under semestern. Det är inte optimalt. Lyckligtvis hände det bara medan vi var hemma och inte när vi var ute - hade inte varit roligt att komma hem till ett kylskåp där all mat blivit förstörd.

Generellt sett fattades information om lägenheten, internet, ström, sopor etc.

Vi är tacksamma för att vi bara var 4 personer och inte 5 eller 6 som det står att lägenheten ska ha plats för. Bäddsoffan som står i vardagsrummet är obrukbar både som soffa och bäddsoffa.

På det hela taget var det alldeles för många dåliga upplevelser gällande lägenheten, att läget tyvärr inte kan skjutsa upp betyget mer. Den dåliga servicen i Italien drar också ner betyget.
Däremot ska det nämnas att det har varit superbra service från den danska agenten.

Läs mer
 
search map