Semesterbostad i Rom

Terrazza Ibernesi

 
Terrazza Ibernesi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Ibernesi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I hjärtat av det gamla Monti-kvarteret nära Colosseum (endast 600 meter från metrostationen med samma namn) ligger denna lägenhet, som från terrassen bjuder på en storslagen utsikt över Capitol, Palatinerhöjden, Vittorio Emanuele-monumentet och mycket annat. Då det finns stora glasdörrar mellan uppehållsrummet och terrassen, kan man faktiskt även njuta av utsikten inne ifrån lägenheten.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (5:e vån. med hiss):
- Den mycket ljusa (och något slitna) lägenheten består av ett rymligt uppehållsrum med bäddsoffa, matplats samt kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrasse samt badrum med toalett och dusch. Notera att man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Från uppehållsrummet har man utgång till ännu en terrass med utsikt över..., "allting". Terrassen är inte stor, eller rättare sagt speciellt bred / djup, och bordet är därför också ganska liten, men utsikten är riktigt fin.

Läs mer om Terrazza Ibernesi

Lägenheten är utrustad med aircondition, TV samt tvättmaskin. Det finns gott om plats och ger en speciell stämning med bokhyllor och skåp som är måttbestälda för att passa perfekt in i lägenheten. Ett plus för denna lägenhet är placeringen då gatan Via degli Ibernesi är stängd för trafik och Roms trafikstök hörs därför väldigt svagt - men å andra sidan kan man räkna med lite duvor och fiskmåsar.

Dölj texten
 
 
search map