Omdömen från Terrazza Governo Vecchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Governo Vecchio

Läs personliga omdömen av Terrazza Governo Vecchio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Governo Vecchio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Governo Vecchio

Rom som semester-destination

Terrazza Governo Vecchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Governo Vecchio
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevlig lägenhet i det gamla kvarteret

Lägenheten passar bra som bas för en semester med fokus på de klassiska platserna i Rom. Efter en hektisk dag med sightseeing, kan man gömma sig från gatans larm och njuta av utsikten över Rom från lägenhetens takterrass, gärna med en kopp kaffe eller ett glas vin. Det är en upplevelse i sig själv att se Rom från ovan.

Rekommendationer till andra gäster

På samma gata som lägenheten ligger ett par restauranger, som är omtalade i guideböcker: Da Baffetto på nummer 114 serverar riktigt goda pizzor och Da Tonio på nummer 18 serverar, vad som sägs vara, den bästa carbonaran i Rom. Observera att det på båda platser kan vara svårt att få bord. På gatan ligger också en gelateria som alltid har långa köer!

Terrazza Governo Vecchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Governo Vecchio
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Terrazza Governo Vecchio i Rom

Vi hade en härlig tur till Rom med blommande vår och en härlig lägenhet med fantastiskt läge och en vidunderlig utsikt utöver Roms takåsar från takterrassen. Allt bra ligger inom promenadavstånd, och välkomnandet därnere var effektiv och vänlig. När vi kommer tillbaka blir det med stor sannolikhet Terrazza Governo Vecchio.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hanne och Gorm från Vedbæk bodde på Terrazza Governo Vecchio i Rom från 12 till 19 december

Vi hade en hel vecka i Rom i Terrazza Governo Vecchio. Efter rekommendation tog vi en vit Romtaxi på Fiumicino flygplats. Det fanns en stor skylt som angav priset 48 Euro. Vi åkte med Roms kanske ärligaste taxichaufför som kunde lite engelska och som körde lugnt och bekväm, vi anlitade honom också för återresan. Vi ringde från flygplatsen och snabbt kom en ung dam och släppte in oss i lägenheten och förklarade allt på engelska - det var mycket bra.

Först var vi lite förvirrade av väderstrecken tills vi fick reda på att lägenheten var i det område som på kartan beskrevs som Palazzo del Governo Vecchio.

Lägenheten ligger centralt i förhållande till sevärdheter med bra shoppingmöjligheter och restauranger .
Lägenheten i sig är också bra, i vart fall när man bara är 2. Den branta trappan till köket och terrass ska man som 80-årig väja sig vid. En sak vi saknade var ett soffbord och lite konstigt att komma till en lägenhet i Rom som inte har några vinglas.
En dag var det ett strömavbrott, så vi lärde oss att uppskattade hissen. Det är ganska lång upp till 5:e våningen. Vid andra tider på året hade vi nog utnyttjat terrassen mer. Vi hade ett par dagar med solsken och med en filt om ryggen kunde vi sitta och njuta av solen och utsikten.

Som sagt, vi hade en riktigt trevlig vecka i Rom, planlagd flygtur t/r med Norwegian, bra taxiresa fram och tillbaka, en super vistelse i Terrazza Governo Vecchio, så vem vet, kanske vi kommer tillbaka en annan gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Inger och Torben från Aabenraa bodde på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Veckan i Rom var verkligen riktigt nice, vädret var super och vi har varit mycket nöjda med att vår lägenhet har legat så centralt..
Vi har varit nöjd med i-Italia. Först hade vi hyrt ett annat boende, men sedan visade sig att hyresavtalet (trots insättning) inte var giltligt, så företaget var snabba med att ge något annat erbjudande.
Vi ringde kontaktpersonen när vi landade. Det gick bra, vi väntade cirka 20 minuter. utanför dörren. Det var ok, men i efterhand, det verkade otroligt opersonligt. Kontaktpersonen talade i telefon hela tiden - och vi menar - hela tiden. När hennes telefonsamtal avslutades, tog det max tre minuter, och vi lyckats få lite praktisk information, ja -. Då ringde telefonen igen, och hon försvann ut genom dörren.
Lägenheten är kul och annorlunda. Super terrass - det var skönt att det inte var högsommar. Solen slår ner och därmed också i köket, så om det är på sommaren, så saknas i högsta grad ett parasoll på terrassen eller luftkonditionering i köket.
Lägenheten är för 4 personer. Bäddsoffan i vardagsrummet kan absolut inte användas för att sova på. Inte ens om det handlar om barn. Vi använde det som en möjlighet att vila benen lite från gång till gång, men det är verkligen inte möjligt att hitta vila där. Det bör definitivt ändras - eller in-italia måste informera att lägenheten är för 2 personer.
Samtidigt finns det inte glas, koppar, etc. 4 personer.

Städningen var rimligt men definitivt inte en hög standard.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Torben från København bodde på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Låt det klargöras omedelbart att lägenheten är riktigt bra, perfekt beläget och terrassen är en stor hit. Ankomst och kontakt med nyckel ansvarig fungerade bra. För enskilda kommentarer kan nämnas att kylskåpet behövs avfrostning av (flera centimeter tjock is) och toaletten "sprang" starkt. Det var bra med air-con i lägenheten (vardagsrum och sovrum) i augusti. Saker som skulle kunna förbättra användningen av terrassen man kan önska sig ett parasoll, som en skärm glastak, etc. i köket som P.T. är ett växthus, som är 50 grader på soliga dagar. Utrustningen i köket var imponerad. Det finns en mikrovågsugn, men en riktig ugn, om det behövs. en kombinerad mikrovågsugn och vanlig. ugn skulle vara en fördel.

Detta är helt klart att ställe som vi vill återvända till. Bland de många restauranger i det lokala området bör betonas den lokala "Ciccia Bomba" i Via del Governo 76. God mat och særdes rimligt price-wise.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Annemette og familie fra København K boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Vi har haft en underbar semester i Italien! Och än en gång har vi fått Topservice från er med goda råd och stor hjälp. Två dagar före sin avresa till Rom, luftkonditionering i lägenheten vi hade ursprungligen beställt bruten, men vi fick en ny möjlighet som erbjuds av samma standard och topbeliggenhed. Great! Det var lätt att få kontakt med Martina, som kom upp med nyckeln.
Terrazza Governo Vecchio ligger inom gångavstånd till allt och en trevlig, gammal renässans gata med en välsorterad livsmedelsbutik precis runt hörnet till höger och med en god pizza restaurang och utsökt glass butik vänd åt vänster.
Bäddsoffan är ok för barn, men inte för en möjlig par. Annars rolig layout av lägenheten, som är mycket välskött.
Vi älskar Rom och kan inte vara trött på staden - njuta av platser som vi känner till och njuta av att kunna lägga till nya, varje gång vi är där. Kulturen, maten, atmosfären - underbart!

Ja (totalt) 13 vackra dagar - vi måste snart börja tänka på nästa semester i Italien, som också kommer att ske genom er

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Sigurd rejsefælle fra Danmark boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Återigen , In-Italia tjänsten var helt perfekt. Även en sista fråga besvarades omedelbart.

Terrazza Governe Vecchio är en vacker lägenhet med en super ganska gamla och ful i en trevlig gata med butiker.
Uppskattningar takterrass som tyvärr saknade ett parasoll. Bäddsoffan behöver bytas ut, det kan inte användas.
Vi kallade nyckelförvaltaren när vi landade och hon var där i tid.

Vi tog tåget till Levanto och Hotel La Giada del Mesco. Bilderna på din webbplats talar för sig själva, är det så fantastiskt.
Vi kommer tillbaka

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Thomas og familie fra Viborg boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Vi har varit mycket nöjda med en trevlig semester vecka i Terrazza Governo Vecchio. Bra, välutrustade lägenhet med bra läge. Endast mindre vädjan: avsaknaden av en parasoll på terrassen, så att människor kan överleva på andra ställen än tidigt på morgonen och efter mörka tider.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

search map