Semesterbostad i Rom

Terrazza Governo Vecchio

 
Terrazza Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Governo Vecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Alla som känner till Rom vet att när man bor på Via del Governo Vecchio så är avstånden till Roms mest kända platser och sevärdheter aldrig långt, oavsett om det är Campo de' Fiori, Vatikanen eller Pantheon.

Mitt i antika centrum

Denna trevliga lägenhet ligger på sjätte våningen med hiss i ett kvarter där man finner allt från restauranger, butiker och inköpsmöjligheter (bl.a. bra supermarket på gatan). Härifrån har ni gångavstånd till hela Roms antika centrum.

Läs mer om Terrazza Governo Vecchio

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (6:e vån. med hiss):
- Lägenheten är fördelad på två plan och består av entréplan med vardagsrum med bäddsoffa för två barn och matplats, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På det övre våningsplanet finner man ett separat kök samt den möblerade takterrassen med utsikt över Den Eviga Stadens tak. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Governo Vecchio

Läs personliga omdömen av Terrazza Governo Vecchio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Governo Vecchio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Terrazza Governo Vecchio

Bedömning av Terrazza Governo Vecchio

Läs mer

Bedömning av Terrazza Governo Vecchio

Läs mer

Trevlig lägenhet i det gamla kvarteret

Lägenheten passar bra som bas för en semester med fokus på de klassiska platserna i Rom. Efter en hektisk dag med sightseeing, kan man gömma sig från gatans larm och njuta av utsikten över Rom från lägenhetens takterrass, gärna med en kopp kaffe eller ett glas vin. Det är en upplevelse i sig själv att se Rom från ovan.

Läs mer

Terrazza Governo Vecchio i Rom

Vi hade en härlig tur till Rom med blommande vår och en härlig lägenhet med fantastiskt läge och en vidunderlig utsikt utöver Roms takåsar från takterrassen. Allt bra ligger inom promenadavstånd, och välkomnandet därnere var effektiv och vänlig. När vi kommer tillbaka blir det med stor sannolikhet Terrazza Governo Vecchio.

Läs mer

Hanne och Gorm från Vedbæk bodde på Terrazza Governo Vecchio i Rom från 12 till 19 december

Vi hade en hel vecka i Rom i Terrazza Governo Vecchio. Efter rekommendation tog vi en vit Romtaxi på Fiumicino flygplats. Det fanns en stor skylt som angav priset 48 Euro. Vi åkte med Roms kanske ärligaste taxichaufför som kunde lite engelska och som körde lugnt och bekväm, vi anlitade honom också för återresan. Vi ringde från flygplatsen och snabbt kom en ung dam och släppte in oss i lägenheten och förklarade allt på engelska - det var mycket bra.

Först var vi lite förvirrade av väderstrecken tills vi fick reda på att lägenheten var i det område som på kartan beskrevs som Palazzo del Governo Vecchio.

Lägenheten ligger centralt i förhållande till sevärdheter med bra shoppingmöjligheter och restauranger .
Lägenheten i sig är också bra, i vart fall när man bara är 2. Den branta trappan till köket och terrass ska man som 80-årig väja sig vid. En sak vi saknade var ett soffbord och lite konstigt att komma till en lägenhet i Rom som inte har några vinglas.
En dag var det ett strömavbrott, så vi lärde oss att uppskattade hissen. Det är ganska lång upp till 5:e våningen. Vid andra tider på året hade vi nog utnyttjat terrassen mer. Vi hade ett par dagar med solsken och med en filt om ryggen kunde vi sitta och njuta av solen och utsikten.

Som sagt, vi hade en riktigt trevlig vecka i Rom, planlagd flygtur t/r med Norwegian, bra taxiresa fram och tillbaka, en super vistelse i Terrazza Governo Vecchio, så vem vet, kanske vi kommer tillbaka en annan gång.

Läs mer

Inger och Torben från Aabenraa bodde på Terrazza Governo Vecchio i Rom

Veckan i Rom var verkligen riktigt nice, vädret var super och vi har varit mycket nöjda med att vår lägenhet har legat så centralt..
Vi har varit nöjd med i-Italia. Först hade vi hyrt ett annat boende, men sedan visade sig att hyresavtalet (trots insättning) inte var giltligt, så företaget var snabba med att ge något annat erbjudande.
Vi ringde kontaktpersonen när vi landade. Det gick bra, vi väntade cirka 20 minuter. utanför dörren. Det var ok, men i efterhand, det verkade otroligt opersonligt. Kontaktpersonen talade i telefon hela tiden - och vi menar - hela tiden. När hennes telefonsamtal avslutades, tog det max tre minuter, och vi lyckats få lite praktisk information, ja -. Då ringde telefonen igen, och hon försvann ut genom dörren.
Lägenheten är kul och annorlunda. Super terrass - det var skönt att det inte var högsommar. Solen slår ner och därmed också i köket, så om det är på sommaren, så saknas i högsta grad ett parasoll på terrassen eller luftkonditionering i köket.
Lägenheten är för 4 personer. Bäddsoffan i vardagsrummet kan absolut inte användas för att sova på. Inte ens om det handlar om barn. Vi använde det som en möjlighet att vila benen lite från gång till gång, men det är verkligen inte möjligt att hitta vila där. Det bör definitivt ändras - eller in-italia måste informera att lägenheten är för 2 personer.
Samtidigt finns det inte glas, koppar, etc. 4 personer.

Städningen var rimligt men definitivt inte en hög standard.

Läs mer
 
search map