Omdömen från Terrazza Giulia sul Tevere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Giulia sul Tevere

Läs personliga omdömen av Terrazza Giulia sul Tevere som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Giulia sul Tevere. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Giulia sul Tevere

Terrazza Giulia sul Tevere

 Välj denna romerska lägenhet för dess terrass som är vänd ut mot Tibern och för den konstnärliga inredningen. Du bor på sjätte våningen med hiss och enbart 100 meter från Trastevere och 300 meter från Campo dei Fiori.
Färgglada väggar, möbler i vintagestil, och små prydnadssaker här och där ger dig en känsla av att lägenheten är ett hem för en person med ett bohem-hjärta. Välkommen till Terrazza Giulia sul Tevere i Rom, som ligger på den berömda gatan Via Giulia och ett stenkast från bron Ponte Sisto.
Ja, charmig inredning, men den nye ägaren har inte tagit så väl hand om det som en gång var en genial inredning. Vintagemöblerna är av det mindre charmiga slaget, som uthyraren bara fyllt på med, med låder som inte går att öppna och moderna stolar i rostfritt stål, samtliga med slitna stolsdynor.
Från personlighet till terrass.
För att njuta av det bästa ska du först gå upp för trappstegen (12 utan ledstång) upp till övre delen av lägenheten, där väntar en liten terrass möblerad med ett bord och två stolar och som har utsikt över takåsarna och mot Tibern som flyter förbi nedanför dig. När Rom bjuder på vackert väder kan du härifrån njuta av solens strålar och stadens sjudande liv och atmosfär.
Det sjudande livet kommer från konstant musik från Ponte Sisto från förmiddag till midnatt – ofta med tre olika "band" och afrikanska trummor – på en och samma gång!
Och med 24 timmars trafikljud från Lungotevere på båda sidor av Tibern och inte under 4 utryckningar – eller snarare inryckningar i timmen till sjukhuset på Isla Tiburtina, samt polisutryckningar.

Terrazza Giulia sul Tevere för 2/4 personer (med terrass)
Lägenheten Terrazza Giulia sul Tevere ligger på sjätte våningen i en byggnad med hiss och har en liten terrass mot Tibern som är möblerad med ett bord och två stolar. Lägenheten har flera invändiga trappsteg och kan därför inte rekommenderas till personer med gångbesvär. Den består av ett vardagsrum med bäddsoffa, kök med matplats, sovrum med dubbelsäng (king size) samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med
TV, aircondition och WiFi. Köket är utrustat med kylskåp med frysbox, ugn och diskmaskin. Det finns även tillgång till strykjärn.
Det finns ingen tvättmaskin!
Det finns ett strykjärn men ingen strykbräda.
Från badrummet en konstant obehaglig lukt av kloak. Berättade detta för Paula, men det blev inte åtgärdat.
Hade avtalat med Lorenzo (nyckelhållaren) om rent linne efter en vecka. Vi fick påminna om detta och fick inslängt några handdukar på soffan, men inga badhanddukar och inget sänglinne. Vi har alltid (checka själv vårt samarbete) upplevt att när vi har bott i en lägenhet i två veckor har det som regel gjorts per automatik, som regel med en städning (det bad vi inte om).
Allt som allt en lägenhet som vi trivdes i, trots bristerna.
Därför har vi bokat den igen till maj 2019.

Vänligen
Roland Heller Andersen och Ditte Helms

Rom som semester-destination

Terrazza Giulia sul Tevere
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map