Semesterbostad i Rom

Terrazza Giulia sul Tevere

 
Terrazza Giulia sul Tevere är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Giulia sul Tevere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Färgglada väggar, möbler i vintage stil, små föremål här och där som påminner dig om en lägenhet som är hem för en person med lite bohemisk karaktär. Välkommen till Terrazza Giulia sul Tevere i Rom.

Från personlighet till terrass

För att först gå till det bästa ska du gå de få stegen upp till den övre delen av lägenheten: här väntar en liten terrass, möblerad med ett bord och två stolar som har utsikt över taken mot Tibern löper framför dina ögon. När Rom bjuder på fint väder kan du njuta av solens strålar och stadens sköna atmosfär.

Rom till fots

Här bor du vid floden ca. 350 meter från torget Campo 'dei Fiori och 100 meter från Piazza Farnese. Så du har kort gångavstånd till några av de vackraste torgen i den italienska huvudstaden. Till Colosseum och Vatikanen ska du gå lite längre (ca. 2 km till den första och 1,5 km till den andra) eller använda kollektivtrafik.

Tvårumslägenhet Terrazza Giulia sul Tevere för 2/4 personer (med terrass)
Lägenheten Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte våningen i en byggnad med hiss och har en liten terrass möblerad med ett bord och två stolar mot Tiberen. Lägenheten har flera invändiga trappsteg och rekommenderas därför inte för personer med gångbesvär. Den består av ett vardagsrum med en bäddsoffa, kök med matsal, sovrum med dubbelsäng (king size) samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är vidare utrustad med TV, aircondition och wi-fi. Köket är utrustat med kyl medfrysfack och ugn. Strykjärn finns också på plats.

 
 
search map