Semesterbostad i Rom

Terrazza Gabrielli

 
Terrazza Gabrielli är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Gabrielli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en liten sidogata till Via dei Coronari ligger Terrazza Gabrielli på sjätte våning (det finns hiss till femte, men den sista biten kommer man inte undan) Läget är mycket centralt med 400 meter till Piazza Navona, 400 meter till Castel Sant'Angelo och 850 meter till Campo de 'Fiori.

Plus och minus

Lägenheten ligger på den översta våningen, precis under taket, vilket innebär att det är snedtak och inte lika högt i tak överallt, som dock inte är något större problem. Vi kan däremot inte rekommendera, att man bor med det maximala antalet personer i lägenheten, om du önskar lite komfort. För när bäddsoffan är utfälld, är det inte mycket plats kvar i vardagsrummet, och om du ställer upp den branta stegen till loftet kan du inte använda det lilla badrummet. Men som sagt, måste det sägas att ni bor här ovanligt centralt med en härlig takterrass som du förmodligen kommer spendera mycket av din tid i lägenheten på. Det finns aircondition, wi-fi och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza Gabrielli

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
-Lägenheten består av entré/hall, uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kylskåp med frysbox) och ett loft med enkelsäng med utgång till terrassen (Obs. Trappan till loftet är brant och därför inte lämplig för mindre barn, personer med gångbesvär eller berusade). I anknytning till uppehållsrummet är det ett mycket litet badrum med dusch och toalett, man ska nämna att duschen är placerad på så viss att man vid användning blöter ner hela rummet. Det är dessutom ett ljust sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum med toalett och dusch (denna gång lyckligtvis med kabin och draperi). Det är även åtkomst till terrassen från hallen; terrassen är ca 25 m² stor och från den är det en fantastisk utsikt över stadens tak.

Dölj texten
 
 
search map