Semesterbostad i Rom

Terrazza Fratte

 
Terrazza Fratte är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Fratte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sitt läge på sjätte våningen utan hiss så må Terrazza Fratte i stor grad kallas en lägenhet som passar bra för folk med god kondition som kan i gengäld bespara sig en tur till gymmet och få en centralt beliggande lägenhet med terrass nära den Spanska Trappan, och detta till ett rimligt pris. Här finns nylgadt parkettgolv och lägenheten är inredd med en hel del personlig stil.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (sjätte våningen utan hiss)
- Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, soffa, öppet kök (en suite i uppehållsrummet) med fyra gasplattor, diskmaskin, micro och kylskåp med frysbox, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. I uppehållsrumemt är det ett öppet loft med en enkel säng men trappan upp till loftet är brant så rekommenderar vi det endast till vuxna och större barn. Från uppehållsrummet är det utgång till lägenhetens lilla trevliga terrass på ca. 4 m² med bord och stolar.

Läs mer om Terrazza Fratte

Dölj texten
 
 
search map