Semesterbostad i Rom

Terrazza Biscione Novanta

 
Terrazza Biscione Novanta är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Biscione Novanta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man behöver inte vara en driven stenkastare för att kunna ta denna lägenhet i anspråk, att vi här befinner oss endast ett "stenkast från" Campo de' Fiori, då denna lägenhet ligger längst ner av det lilla torget Piazza del Biscione, intill den berömda blomstermarknaden, numera finns där mer än bara blomster det finns även frukt, grönsaker och caféer och en av stadens bästa bagare.

Styrkor och svagheter

Lägenhetens främsta fördel (förutom läget) är utan tvivel dess stora privata terrass. Den är omkring 40 m² stor, utrustad med bord och stolar, och erbjuder vacker utsikt över de karaktäristiska romerska taken med all sin kaotiska pittoreskhet. här finns även all önskad komfort från aircondition, diskmaskin, tvättmaskin till wifi samt ett ordentligt uppehållsrum. Lägenhetens svaga sidor är snabbt nämnda: spiraltrappan är inte att rekommendera för mindre barn eller personer med gångsvårigheter, och ett av sovrummen är ganska mörkt.

Läs mer om Terrazza Biscione Novanta

Är ni väldigt många?

Om ni är en stor grupp eller flera familjer, som reser tillsammans, kan ni kombinera denna lägenhet med grannarna. Lägenheterna Terrazza Biscione och Biscione Luminoso ligger nämligen mittemot . Även en fjärde lägenhet Terrazza Pallaro ligger strax intill. Också var vi uppe i hela 20 sovplatser.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (3. & 4. vån. utan hiss):
- Lägenheten ligger på två plan med ingång på andra plan. Här finner man ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. En brant spiraltrappa leder upp till andra våning, där det är ett uppehållsrum med soffgrupp, tv och kokvrå (gashäll, kombiugn och kylskåp med frysbox), ett sovrum (ganska mörkt) med dubbelsäng och ännu ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har Wifi, aircondition, diskmaskin och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Biscione Novanta

Läs personliga omdömen av Terrazza Biscione Novanta som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Biscione Novanta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Biscione Novanta

Läs mer
 
search map