Omdömen från Terrazza Di Sales

 
Terrazza Di Sales är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Di Sales är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Di Sales

Läs personliga omdömen av Terrazza Di Sales som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Di Sales. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lovar mer än det kan hålla

Då vi anlände till lägenheten överraskades vi av att se fasaden inbäddad i byggnadsställningar. Lägenheten innanför är mycket trevlig och personligt inredd.
Utdragssängarna var inte bekväma att sova i. De var mycket hårda.
Dubbelsängen var fin. Då vi anlände berättade den nyckelansvariga att bastun inte fungerade. I källaren där jacuzzin fanns var det mycket fuktigt, det luktade muggigt och det fanns flera tusenfotingar i karet. Vi hade definitivt ingen lust att nyttja rummet.

Måndag-fredag gick hantverkarna igång om morgonen och förde så mycket oväsen att det var omöjligt att sova. Vi var mycket missnöjda med att inte ha informerats om detta innan vi bokade lägenheten.

In-Italias kommentar

Om man föredrar hårda eller mjuka sängar är en ytterst personlig fråga, och andra har varit nöjda med madrassernas hårdhet. Vad gäller källaren med jacuzzi och bastu, så hade vi omedelbart försökt få till stånd lösningar och förbättringar, om vi hade kontaktats. Men att informera om närvaro av hantverkare före bokningen när den görs fem månader före vistelsen, är dessvärre – hur önskvärt det än vore – inte möjligt. Vi kan bara upprepa att om vi hade kontaktats så hade vi kunnat lösa problemen, inte genom att avvisa hantverkarna men genom att erbjuda en annan lägenhet.

Terrazza di Sales
Rent och fint, Rent och fint

Klibbig och fuktig källare
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Sommarvistelse

Terrazza di Sales var en perfekt lägenhet för vår vistelse. Läget perfekt, lätt att hitta lokala restauranger, livsmedelsaffärer och bageri. Härlig liten innergård. Trevligt folk som bor i fastigheten.

Terrazza di Sales
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Di Sales
Trerumslägenhet med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map