Semesterbostad i Rom

Terrazza Di Sales

 
Terrazza Di Sales är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Di Sales är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trastevere är med rätta berömt för sina många restauranger, barer och kaféer som gör detta område till ett av Roms livligaste nästan dygnet runt. Men Trastevere är också som själva Rom, av en mycket komplex storlek med intensiva och avslappnade zoner. Via di San Francesco di Sales är alltså något utanför den mest intensiva delen, men inte mer än att du endast har 500 meter till exempelvis torget Piazza della Malva. Därför får du här alla möjligheter för sprudlande nattliv utan att behöva störas när du ska sova.

En mycket speciell lägenhet

Rom har något för alla, även när det kommer till lägenheter, och Terrazza di Sales måste förvisso sägas vara något helt unikt. Bara placeringen på bottenvåningen intill gatan är ovanlig, men ännu ovanligare är det att uppleva en lägenhet i Rom som har sin egen innergård och...., källare med spabad och bastu! Vi kan hälsa och säga att ett glas vin passar bra här!

Läs mer om Terrazza Di Sales

Utanför eller nedanför?

Valet är ditt. Kommer du att gå ner i den mysiga källaren med den stora bubbelpoolen och liten bastu (den har bara plats för en person), eller kommer du att koppla av i den privata innergården som ligger utanför vardagsrummet?

Lägenheten på Terrazza Di Sales

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Lägenheten ligger på bottenvåningen med direkt ingång från gatan. Den består av ett långsträckt rum med vardagsrum och matplats och köksdel (tre kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt eget badrum med badkar och toalett och ett andra sovrum med två bäddsoffor för vardera två personer samt privat badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map