Semesterbostad i Rom

Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza del Corso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med en perfekt belägenhet mellan Trevi fontänen och Pantheon ligger denna lägenhet med sin stora terrass varifrån utsikten verkligen är väldigt imponerande: Härifrån har du en 360 graders utsikt över det centrala Rom! Lägg även till att terrassen är utrustad med flera stora krukor med plantor, buskar och små träd.

Bonapartister vill i hög grad värdesätta utsikten till det stora torn var man överst med stora bokstäver skrivit BONAPARTE. Här bodde Napoleons mor från 1816 till sin död. I närheten finns många av de monument som gör Roms historiska centrum så attraktivt och rikt på överraskningar men också många butiker och matställen av alla sorter: caféer, restauranger, osterior och trattorior för varje smak och plånbok.

Läs mer om Terrazza del Corso

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (6:e vån.)
- Lägenheten ligger på 6:e våningen (med hiss) och är utrustat med aircondition, TV, hi-fi och tvättmaskin. Den består av öppet kök (fyra gasplattor, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin), uppehållsrum med bäddsoffa för en person, sovrum med king-size säng, sovrum med en låg futon-dubbelsäng, två badrum med toalett och badkar/dusch samt en stor terrass med bord och stolar på den översta våningen.

Dölj texten
 
 
search map