Omdömen från Terrazza Coronari

 
Terrazza Coronari är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Coronari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Coronari

Läs personliga omdömen av Terrazza Coronari som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Coronari. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lisa med familj från Nyköping i Sverige bodde på Terrazza Coronari i Rom från den 29. september till den 3. oktober 2009.

Vi var nöjda med bokning, kontakter med er innan resan. Det var lätt och snabbt. Det var sämre när vi anlände till Rom: När vi anlände var det 31 grader varmt och därför var vi angelägna om att komma till lägenheten snabbt. Vi ringde till nyckelpersonen från flygplatsen och fick veta att vi skulle ringa igen när vi anlänt till Termini-stationen, vilket vi gjorde. Vi tog taxi till lägenheten och ställde oss att vänta, vi väntade i 30 minuter och ringde igen, efter ca 45 minuter kom hon med nyckel. När vi kom upp i lägenheten var det ostädat och rökigt. Vi fick då lämna väskorna där och gå ut på stan, inte så roligt när man helst vill duscha och byta om. När vi återvände var lägenheten inte klar vi gick ut en sväng till. Klockan 16 fick vi äntligen lägenheten för oss själva och kunde byta om och vila. Det kändes som om vi förlorat en stor del av första dagen. Vi fick inte någon information alls av henne som lämnade över nyckeln hon var stressad och ringde efter städaren. Vi hade bokat en lägenhet för 3 personer men soffan gick inte att sova i. Jag anser att ni ska hyra ut den som en lägenhet för 2 personer. Min systerdotter är en liten tunn 19-åring men inte ens hon kunde ligga på den usla madrassen utan att känna alla fjädrar. Hon fick ligga på soffkuddarna och annat som vi pusslade ihop på golvet. Det känns inte så kul när man betalat så mycket. Lägenheten som passar för 2 var i övrigt mycket bra allt fungerade och terrassen var stor. Rom var som vanligt en fantastisk stad.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jenny med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Coronari i Rom från den 11. till den 14. augusti 2007.

Rom och Italien var som vanligt toppen, det var inte första gången vi var där. Området var kanon att bo i. Gillar området runt Piazza Navona. Gatan vår lägenhet låg på var väldigt mysig, en gammal gata med antikvitetsaffärer, Via Coronari.

Lägenheten var väldigt mysig med den fantastiska terassen som pricken över i:et. Den var absoslut enligt våra förväntningar. Minus dock för tvättmaskinen som inte fungerade. Vi öppnade luckan och ut forsade vatten, som nog legat i maskinen ett tag för det luktade fruktansvärt - ruttet. Vi fick paniktorka golvet mde våra handdukar som blev i stort sett förstörda, för att rädda golvet. Golvet i köket var för övrigt redan trasigt, vilket iofs mannen som kom med nycklarna påpekade och bad om ursäkt för.

Inte annat än att vi rekommenderar lägenheten, ett superläge! Men man bör inte vara fysiskt svag.... 4 rätt ordentlgit branta trappor utan hiss!

Allt funkade bra med er, vi fick alla dokument och killen vi ringde för att möta oss med nyckel svarade direkt. Inga problem alls. Trevligt med listan över rekommenderade restauranger vi fick på plats. Den skulle kanske kunna kompletteras med tips på en typ affär, supermarket, där mabn kan handla lite mat, vatten och sånt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Birgitta med sällskap från Köping i Sverige bodde på Terrazza Coronari i Rom från den 25. till den 30. april 2007.

Rom var jättehärligt och bäst av allt var att det var så nära till allt. På med gympaskor och sen är det vara att trava på. Vi bodde jättefint på Via dei Coronari högst upp på femte våningen. Att släpa upp resväskorna var inte det lättaste men väl uppe var lägenheten jättefin, speciellt härligt var det att komma hem en stund på eftermiddagen och vila på terrassen.

Vi hade blivit varnade innan resan att passa oss för ficktjuvar men vi hade väl tur för vi såg ingenting oroväckande, men det gäller kanske att hålla koll på väskan. Som sagt Rom gav mersmak.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map