Semesterbostad i Rom

Terrazza Coronari

 
Terrazza Coronari är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Coronari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna charmiga lägenhet ligger på den kända antikvitetsgatan Via dei Coronari, nära Piazza Navona och många andra sevärdheter som finns i Roms historiska centrum.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (5:e vån. utan hiss):
- Lägenheten ligger på 5:e våningen (utan hiss och med en brant trappa) och är snyggt inredd med uppehållsrum med bäddsoffa (bäst för barn) och ny kokvrå (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och tvättmaskin), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har fina orginala träbalkar i taket samt parketgolv.

Läs mer om Terrazza Coronari

Från uppehållsrummet kommer man ut till lägenhetens ca. 15 m² stora terrass med panorama utsikt över de romerska taken. Terrassen är utrustad med bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av måltiderna eller ett gott glas vin medan man vilar benen efter en lång dag i storstaden.

Lägenheten är utrustad med aircondition och satellit-TV. Då det inte finns någon dörr mellan sovrummet och uppehållsrummet, rekommenderas lägenheten till ett par eller en familj.

Dölj texten
 
 
search map