Omdömen från Terrazza Casa Giulia

 
Terrazza Casa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Casa Giulia

Läs personliga omdömen av Terrazza Casa Giulia som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Casa Giulia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Johan och sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Casa Giulia i Rom från den 25. till den 29. april 2008.

Vi är mycket nöjda med det mottagande och den hjälp som vi fick av den lokala representanten Franco. Han fanns på plats och tog emot när vi kom, gav oss tips om bra restauranger i närheten och fanns tillgänglig på telefon om vi ville något. Läget var mycket centralt och vi var förvarnade om att trafiken var livlig vilket ju stämde, men nätterna var lugna och det gick bra att sova. Sängen var ok men liten för 2 personer och bäddsoffan tyvärr lite defekt vilket gjorde den obekväm som sovplats. Lägenheten var liten, trivsam och fungerade bra. Altanen var ett stort plus och det som från början fick oss att välja denna lägenhet. Vid tidigare besök i Rom har jag vi bott på hotell, men hädanefter väljer vi hellre egen lägenhet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map