Semesterbostad i Rom

Terrazza Capocci

 
Terrazza Capocci är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Capocci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kommer inte många turister förbi gatan Via dei Capocci då kvarteret Monti är och förblir ett av Roms mest folkliga outforskade centrala område. När turisterna kommer hit är det som regel antingen på den närliggande shoppinggatan Via Cavour eller på kvarteret mer kända gator som Via Baccina, Via Panisperna och Via del Boschetto som alla ligger ett stenkast bort.

Var är jag?

Då förhållandevis få känner till denna del av Rom får vi hjälpa till med några avstånd för att underlätta placeringen: Från lägenheten är det 250 meter till metrostationen Cavour, 350 meter till kyrkan Santa Maria Maggiore och 800 meter till Colosseum. Det kan också vara intressant att veta, att det endast är 550 meter till den stora parken Parco del Colle Oppio.

Läs mer om Terrazza Capocci

Fördelar och nackdelar

Så länge man inte har problem med att gå upp till femte våningen får man en härligt ljus lägenhet med stor, solrik terrass med växter och grill. Terrassen är ganska stor och fördelad på två område till vänster och höger för terrassdörren. Det ena området är (februari 2013) avskärmat med gamla möbler, men den andra sidan skönt nog så stor att man inte behöver tänka på annat. Därför presenterar vi heller inte annat än bilder från den "fina sidan".

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
- Lägenheten ligger på 5:e våningen (utan hiss) och består av uppehållsrum med bäddsoffa, litet separat kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp och frysfack), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. 17 trappsteg upp finner man lägenhetens takterrass.

Dölj texten
 
 
search map