Semesterbostad i Rom

Terrazza Biscione

 
Terrazza Biscione är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Biscione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vem skulle inte vilja tillbringa sin semester i Rom i kvarteret nära Campo de' Fiori? Och när man till och med har privat terrass där man kan njuta av det milda klimatet, varför skulle man då välja ett hotell? Denna ljusa och välinrettade lägenhet kan varmt rekommenderas.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3. vån. utan hiss)
Lägenhet är snyggt inredd och består av uppehållsrum, kök (fyra gasplattor, ugn och mikrovågsugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en liten terrass vid ingången med pittoresk utsikt (notera att det inte finns plats till fler än 4 personer vid bordet). Dessutom finns det aircondition, satellit-TV och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza Biscione

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Biscione

Läs personliga omdömen av Terrazza Biscione som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Biscione. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Terrazza Biscione

Riktigt bra lägenhet, fin terrass, perfekt beläget!

En riktigt bra lägenhet med fin terrass. Perfekt belägen i Roms centrum.
Fredag och lördag kväll var det en del gatuliv, som framför allt störde i sovrummet som vände ut mot Piazza Biscione. Ett par öronproppar hjälpte dock på problemet!

Vi fick ett mycket vänligt mottagande. Dock fick vi inte en extra uppsättning nycklar som vi bad om flera gånger.
Vi krävdes på 60 euro för slutstädning, trots att vårt UPPEHÅLLSBEVIS från In-Italia angav 50 euro. Så vi kände oss lite lurade! Vi fick veta av den nyckelansvariga att hon skulle fråga närmare om betalningen och nycklarna på kontoret, men vi hörde aldrig något.

Men bortsett från detta var vi mycket nöjda med vistelsen!

Läs mer

Härlig lägenhet med aircondition

Superfin lägenhet, ren och fin och mycket centralt belägen. Fin liten terrass.

Läs mer

Karin med familj från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Biscione i Rom från den 15. till den 19. september 2007.

Annars var vi supernöjda med lägenheten, urhärlig! Och vi hade en toppensemester! En liten anmärkning bara, det stod i beskrivningen ang lägenheten att det fanns ett bubbelbadkar, men det fanns inget badkar alls (vilket inte spelade oss någon roll, men det kanske skall strykas från beskrivningen för att vara korrekt).

Läs mer

Bedömning av Terrazza Biscione

Läs mer

Bedömning av Terrazza Biscione

Läs mer

Bedömning av Terrazza Biscione

Läs mer
 
search map