Omdömen från Terrazza Biscione Penthouse

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Biscione Penthouse

Läs personliga omdömen av Terrazza Biscione Penthouse som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Biscione Penthouse. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig sensommar i Rom

Rom som semester-destination

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet

Framförallt den understa delen av lägenheten stördes mycket av discot i källaren.
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Tyvärr, bara en dusch och ett badkar

Vi var 5 dagar i Rom. Lägenhetens läge är perfekt, rummet är trevligt, sängar och bra service. Vi var 3 par "3 duschar med toalett" utlovades. Ett par hade ett duschrum med toalett, ett par hade ett badkar - inte så bra för duschar och ett par ett duschhuvud i taket, som hade inklämt mellan toalett och handfat - ingen gardin och ingen dusch golvet - så ingen dusch! Väskor och resväskor i entrén, alltid mycket tvätt på den lilla terrassen, inte mycket dekorativa! (Foton) Först efter 3 samtal från flygplatsen till bostaden kom den anställde. Med ytterligare 3 samtal lyckades vi inte ta reda på om du vid avresa kunde lämna resväska fram till middagstid. För paret utan badrum jag inte tror att priset är rimligt.

Rom som semester-destination

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Centralt

Härligt centralt ställe. Promenadavstånd till allt.

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 5 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt läge!

Vi var två familjer som delade dessa två lägenheter i Biscione, och vi hade en fantastisk tid. Vi var rädda att vi skulle störas av ljud från restaurangen, men det var inget problem alls.

Vi hade några mindre problem med varmvattnet i den övre lägenheten, men allt löstes efter ett samtal till ansvarig på plats.

Terrassen var vacker om kvällarna, men mycket mindre än vi hade trott, och endast en av de två terrasserna var okej.

Det bästa var läget - helt otroligt.

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Återigen en utmärkt jul i Rom

Då är vi tillbaka i Norge, kyla och snö efter en otroligt bra julvecka i Rom. Att fira jul i Rom har blivit en tradition i vår familj - det är lugnt och skönt där nere över julen. Julmässan i Peterskyrkan där Påven är celeber gäst är höjdpunkten. Tidigare bodde vi på hotell, men de senaste två åren har vi bott på Piazza Biscione, Campo di Fiori och hela familjen känner sig som hemma där. Alla får plats, vi är tillsammans hela tiden på grund av den stora lägenheten. Frihetskänslan är stor, var och en kan välja att stanna hemma eller strosa runt i den underbara staden. Hotell är inte längre relevant för oss. En otroligt bra jul i år, liksom förra året.
Jag vill hylla In-Italia som erbjuder mycket bra service och alltid är vänliga och välkomnande. All heder till er! Hälsa till de vänliga personerna som tog emot oss i Rom.
Vi åker med In-Italia även nästa år!
Mvh, Terje Bernt Norstrand

Rekommendationer till andra gäster

Bara trygghet med In-Italia

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2014
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Julsemester med familjen

Först, tusen tack för en väldigt trevlig vistelse i Rom under julen 2013. Större delen av familjen var samlad, och då vi kunde bo i en lägenhet istället för på hotellrum så blev det en riktig familjejul.
Detta var sjunde gången vi firade jul I Rom, och planeringen inför julen 2014 har redan börjat. Vi satsar på In-Italia och hoppas på att få samma lägenhet även nästa år.
Gör honnör till trevligt möte med nyckelansvarig och det äkta paret som äger lägenheten.
Lägenheten var tillfreds till oss alla.
Vi vill också tacka In-Italia för fin service hela tiden.

WC på första våningen gick sönder. Vi klarade oss bra, men är det något vi ska betala för reparation av denna?

Önskar er ett gott nytt år.
Vänliga hälsningar Terje Bernt Norstrand, Norge.

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2013
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Rom

Vi var 6 väninnor som reste tillsammans. Det var perfekt att resa i augusti då det var mindre människor i Rom då Romarna själva lämnade staden. Det var med andra ord inga stora folksamlingar att ta sig igenom. Lätt att komma fram om man vill promenera.

Bilderna på in-italias hemsida stämde mycket väl överens med lägenheterna i verkligheten.

Vi fick dock vänta på representanten för överlämnande av nyckel. Vi löste detta genom att sätta oss vid en trevlig restaurang precis utanför och åt lunch. Representanten var väldigt trevlig och tillmötesgående när hon kom. (hon i sin tur hade fått vänta på några andra som hon skulle lämna ut nycklar till. Så vi har förståelse för detta) Förutom nycklarna och visning av lägenheterna fick vi även en karta av henne där hon ringade in sevärdheterna. Denna hade vi stor glädje av under hela vistelsen. Hon var väldigt serviceinriktad och mycket trevlig.
Lägenheterna är vi väldigt nöjda med och dess läge. Det var trots centralt läge väldigt tyst och skönt uppe i lägenheterna. Jättebra med matmarknad precis utanför. På kvällen när marknaden försvann var det gott om restauranger på torget med familjär stämning.

Vi är väldigt nöjda med det centrala läget. Vi kunde promenera till alla sevärdheter. Vi återkommer gärna till in-italia och dessa lägenheter.

I lägenheten med badkar fungerade inte avloppet, utan vattnet rann ut på hela badrumsgolvet! Detta löste vi vid senare användning genom att släppa ut vattnet lite åt gången = tidskrävande. Detta behöver åtgärdas eller informeras om att det är ett dåligt fungerande avlopp eftersom vattnet dessutom rann åt fel håll och inte mot brunnen.

Rekommendationer till andra gäster

Vårt bästa tips är att boka biljetter i förväg till sevärdheterna som man vill besöka. Vi bokade både till Vatikanen och Colesseum. Det var väldigt långa köer som vi bara kunde gå förbi. Skönt att slippa stå i dessa när det är jättevarmt. www.rombiljetter.se

Vi vill även tipsa om att boka transport från flygplatsen till lägenheten t/r. Vi blev mötta av en chaufför och en Mercedes för 6 personer. Billigare än att åka tåg in till Rom. www.rome.airport-shuttle.co

Terrazza Biscione Penthouse
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Biscione Penthouse
Sexrumslägenhet med 8/10 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Representanten försökte få igång det men av någon anledning så var modemet sönder.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Terrazza Renzi

Rom, Lazio

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Rom

search map