Semesterbostad i Rom

Terrazza Benedetta

 
Terrazza Benedetta är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Benedetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Precis vid ett av de trevliga torgen i den folkliga stadsdelen Trastevere ligger lägenheten Terrazza Benedetta.

Lägenhet för dig och din bättre hälft

Vi befinner oss här på femte våningen och då det inte finns hiss rekommenderas lägenheten endast åt dem med god hälsa och form. Man kan då glädja sig åt en fint möblerad lägenhet med både aircondition (NB. bara i uppehållsrummet), diskmaskin, tvättmaskin, satellit-TV och en terrass som är betydligt större än vad två personer har behov för (med mindre man tänkt dansa tango eller annan aktivitet som kräver mycket plats).

Läs mer om Terrazza Benedetta

Tvårumslägenhet med två sovplatser
- Lägenheten består av ett avlångt uppehållsrum med gedigen kokvrå (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin) samt matplats med bord och stolar och en mindre soffgrupp med satelit-TV. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det bästa är dock den ca. 30 m² stora och välskötta terrassen. Den är delvis övertäckt och utrustad med fint marmorbord och stolar samt ytterliggare några stolar och små bänkar av smide och sist men inte minst en fin utsikt över kvarterets tak och det lilla torget Piazza della Malva.

Dölj texten
 
 
search map