Semesterbostad i Rom

Terrazza Beatrice

 
Terrazza Beatrice är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Beatrice är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackra välskötta lägenhet ligger på tredje våningen i en ståtlig byggnad från 1600-talet i en av Roms mest charmerande stadsdelar, det lilla pittoreska och alltid livliga ghetto som sprudlar av många trevliga restauranger och caféer.

Tvårumslägenhet 2/4 sovplatser
- Lägenheten mäter ca. 60 m² och består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, separat kök med diskmaskin, fyra kokplattor, ugn och kylskåp, sovloft med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med Wi-Fi, tvättmaskin och tv, för att inte nämna den privata terrassen med bord och stolar.

Lägenheten på Terrazza Beatrice

Tvårumslägenheten Terrazzo Beatrice med 2/4 sovplatser

Lägenheten mäter ca. 60 m² och består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, separat kök med diskmaskin, fyra kokplattor, ugn och kylskåp, sovloft med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med Wi-Fi, tvättmaskin och tv, för att inte nämna den privata terrassen med bord och stolar.

 
 
search map