Semesterbostad i Rom

Terrazza Barberini

 
Terrazza Barberini är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Barberini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger på Via Quattro Fontane, få steg från Via del Tritone och metrostationen på Piazza Barberini. Det är på så sätt inte långt till sevärdheterna i centrum och i närheten finner du många butiker och matställen.

Inredningen

Väggarna pryds av många vackra inramade tavlor och plakat och möblemanget består till största delen av antikviteter som suppleras av nyare möbler av gedigen kvalitet. I uppehållsrummet finnsi en öppen spis från 1800-talet och hi-fi av bra kvalitet. Det finns hiss i byggnaden.

Läs mer om Terrazza Barberini

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser (med terrass):
- Lägenheten består av entré, stort ljust uppehållsrum med bäddsoffa och utgång till en ca. 30 m² terrass (mot innergård där det finns en bar/restaurang så man ska förvänta sig lite liv och rörelse) med bord och stolar, litet välplanerat kök med två kokplattor, två sovrum med dubbelsäng där båda har egna badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV, trådlöst internetuppkoppling och stereoanläggning.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Barberini

Läs personliga omdömen av Terrazza Barberini som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Barberini. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Tjejer på resa

Vi var fyra tjejer på resa till vackra Rom. Den ena hade varit där minst 15 gånger förr och skulle nu visa de övriga tre runt.
Den erfarna hade tidigare bott på hotell i Rom, men hade den gången lust till att prova en lägenhet. Lägenheten hade ett bra centralt läge. Men ankomsten var inte riktigt lika bra. Vi ringde kontakten då vi var redo att ta tåget till Rom. VI gav besked när tåget gick och att vi skulle vara i staden om en dryg halvtimme. Ringde igen då vi steg av tåget och var på väg till lägenheten. Då fick vi besked att det skulle ta 20 minuter innan nyckelansvarig skulle vara där. Och så kom regnet - men ingen nyckelansvarig. Vi stod utanför i över 30 minuter, ringde och undrade om vi stod utanför rätt dörr.
Det gjorde vi men nyckelansvarig kunde inte köra i regnet så det tog ytterligare en kvart innan han dök upp. Det gjorde honom nog rätt stressad och vi fick inte mycket info. Bland annat vad vi skulle göra med nyckeln när vi skulle åka igen. Men det ringde vi bara och frågade så det var inga problem.
Lägenheten var rymlig. Men det var en del ljud och stök i sovrummen ut mot gatan.
Man ska också känna varandra bra och tycka det är okej med öppet tak till bad och toalett.
Vi hade några fina dagar i Rom och kan absolut rekommendera att hyra lägenhet - det känns då som att man blir en del av staden och inte så mycket en turist.

Läs mer

Henrik med familj från Västra Frölunda i Sverige bodde på Terrazza Barberini i Rom från den 11. till den 16. mars 2007 under deras rundresa i Italien.

Jag tycker att in-italia.se är toppen och kan varmt rekommendera det till andra. Terazza Barberini är en bra och stor lägenhet med centralt läge och en härlig terrass. Casa Contarini i Venedig var också bra. En gammal vindlande lägenhet så absolut nära Markusplatsen man kan komma. Jag rekommenderar bilåkande att ställa bilen i det kommunala parkeringshuset för 20 Euro per dygn och ta kollektivtrafikbåt till lägenheten. Venedig är en riktigt magisk plats. Kanske skall man försöka bo en bit ifrån Markusplatsen för att få uppleva Venedig lite mindre turistiskt?

Hotellet i Frascati levde inte upp till förväntningarna. Ett riktigt sunkhotell som förefaller betydligt bättre i marknadsföringen än vad det är i verkligheten.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Barberini

Läs mer

Bedömning av Terrazza Barberini

Läs mer

Bedömning av Terrazza Barberini

Läs mer

Bedömning av Terrazza Barberini

Läs mer
 
search map