Semesterbostad i Rom

Terrazza Barberini Deluxe

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Barberini Deluxe ligger på femte våningen på Via Rasella. Närmsta metrostation ligger bara 100 meter från trappuppgången. Piazza Barberini och den mondäna Spanska Trappan ligger båda på kort gångavstånd. Med lite god vilja kan du faktiskt besöka de flesta av sevärdheterna i Roms centrum till fots.

Centralt belägen och välutrustad semesterlägenhet

Byggnaden har hiss och det är en stor lättnad när man bor i en äldre byggnad där trappstegen har en tendens att bli högre och högre ju mer man närmar sig de övre våningarna. Lägenheten är utrustad med diskmaskin och tvättmaskin, wi-fi internetförbindelse, aircondition och har dessutom två badrum. Lägenheten är på nästan 100 m² och har utgång till en underbar terrass med trädgårdsmöbler. Lägenheten lämpar sig väl för längre vistelser dels för familjer men även för två par, som gärna vill dela de gemensamma utrymmena som vardagsrum och kök, men som ändå vill ha tillgång till eget sovrum och badrum.

Läs mer om Terrazza Barberini Deluxe

L√§genheterna på Terrazza Barberini Deluxe

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Lägenheten består av ett vardagsrum med utgång till terrass, ljust kök med matplats och diskmaskin, två sovrum med dubbelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map