Semesterbostad i Rom

Terrazza Banchi Vecchi

 
Terrazza Banchi Vecchi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Banchi Vecchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du nära allting (i det omfång det är möjligt i Rom...). Denna välskötta lägenhet ligger nära Campo de' Fiori och Piazza Navona men samtidigt på så pass behagligt avstånd att man inte lever mitt i nattlivet som präglar dessa delar av Rom.

Ljus modern stil

Lägenheten ligger på fjärde våningen i en fin gammal byggnad på den fridfulla gatan Via dei Banchi Vecchi och är mycket präglad av ljuset, modern stil och fint möblemang. Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin och tvättmaskin.

Läs mer om Terrazza Banchi Vecchi

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheten består av stort uppehållsrum med soffor, matplats och flatscreen-TV (med satellit kanaler) varifrån man kommer in till ett öppet och välinrett kök (4 kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet har man tillgång till en liten mellan terrass med två stolar och bord och härifrån kommer man vidare upp till den ca. 30 m² stora takterrassen med bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map