Semesterbostad i Rom

Terrazza Argentina

 
Terrazza Argentina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Argentina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Rom är inte en stad man besöker bara en gång, för när du väl har sett den, så bara måste du återvända. De oändliga sevärdigheterna kan aldrig utforskas nog och det finns alltid något nytt att upptäcka i denna magiska stad. Dagarna flyger lätt iväg bara genom att strosa runt på gatorna och det känns nästan synd att spendera tid inomhus, men när du behöver lite lugn och ro är en terrass ute i solen mer än välkommen.

Mitt i smeten

Det är svårt att hitta en mer central plats att bo på i Rom än Largo di Torre Argentina. Här kan du njuta av avkoppling i din egen lägenhet och du lär aldrig sluta förundras över den obeskrivligt vackra utsikten från den privata terrassen. Många busslinjer och spårvagnar går förbi platsen, så det är lätt att komma till och från lägenheten. Du kan även enkelt ta dig runt till fots då flera av huvudattraktionerna ligger inom kort avstånd. Du kan t ex ta dig till Pantheon (350 meter), Campo de 'Fiori (450 meter) och Piazza Navona (500 meter).

Läs mer om Terrazza Argentina

Mysigt och personligt inredd lägenhet

Lägenheten är enkelt inredd. Den kan verka lite sliten, men är på samma gång väldigt charmig med sina många antikviteter och gamla parkettgolv. Det lilla köket passar bra till att förbereda enklare rätter och inte minst för att hålla drycker kalla. Om det blir för kallt, kan du bara sätta på värmen och om det blir för varmt, finns det aircondition.

Njut av den stora terrassen och utsikten

Föreställ dig att du kliver ut ur vardagsrummet och direkt ut på terrassen som breder ut sig åt både söder och norr, där den ena sidan är täckt så att du kan njuta av utsikten även när det regnar. Det är faktiskt ren lyx att ha en så stor terrass i en lägenhet med bara två sovplatser. I själva verket är detta den största terrassen vi sett som är avsedd för endast två personer.

Lägenheten på Terrazza Argentina

Tvårumslägenhet med två sängar (5:e våningen med hiss)

Lägenheten består av ett vardagsrum med ett matbord och en liten alkov med en soffa, ett separat kök (två kokplattor, litet kylskåp och mikrovågsugn), sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med ett badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map