Semesterbostad i Rom

Terrazza Apostoli

 
Terrazza Apostoli är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Apostoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi måste erkänna att frestelsen att kalla denna lägenhet "Vita Huset" har varit stor, väggarna är vita, skåpen är vita, takets bjälkar är vita ja till och med soffgruppen är vit (men den kommer nog snart bli..."patinerad")

Central och högt uppe

Vi befinner oss mitt i Rom (450 meter från Trevi-fontänen och 700 meter från Pentheon) på 5e våning av en vacker gammal byggnad. Det finns hiss, men helt fri från motion blir du inte för promenaden till lägenheten bjuder på både trappor upp och ner.

Läs mer om Terrazza Apostoli

All komfort i ljus inredning

Det är en presentabel, ljus lägenhet med gott om plats och en härlig ostörd terrass. Lägenheten har all tänkbar modern komfort (aircondition, Diskmaskin, trådlöst internet, tvättmaskin, sat-tv och DVD-spelare) och ett bra uppehållsrum med gott om plats för alla gäster.

Trerumslägenhet med 4/5 sängplatser
- Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med soffgrupp, öppet kök med två keramiska kokplattor, ugn, brödrost, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp med frysbox och stort matbord, som med lite god vilja kan användas av 8 personer. I uppehållsrummet finns en liten sovalkov ca (160 cm lång) bakom en gardin och ett badrum med dusch och toalett. Från uppehållsrummet har du tillgång till ett sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett samt ett andra sovrum med två enkelsängar. Från uppehållsrummet kan du även komma ut på lägenhetens terrass, där du finner ett stenbord med bänkar (också i sten), som är mycket stort och räcker till lägenhetens gäster och fler.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Apostoli

Läs personliga omdömen av Terrazza Apostoli som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Apostoli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Terrazza Apostoli

Bedömning av Terrazza Apostoli

Det är verkligen en charmerande lägenhet som har ett perfekt läge, speciellt när man är turist i staden. Det är lugnt och stilla och den passar perfekt när man reser 2 par.
Jättebra städning.
På terrassen saknade vi att det var kuddar till bänken.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Apostoli

Läs mer

Trevlig lägenhet, bra läge men...........

Stor lägenhet, är perfekt, stor rymlig och bra för barn, men alla utom en köksstol bröts i ryggen, så du kan inte sitta på dem och på den vackra takterrassen saknar man väl några kuddar till stenbänken ! Dessutom var den inte rengjord när vi kom, så vi var tvungna att lämna lägenheten igen, så den kunde rengöras - inte bra med de två barnen, som är trötta efter en lång resa. Den saknade tvättmedel till tvättmaskin och det var inget fel med det men det gick inte att tvätta klart. Så alltför många småsaker och olägenheter, som vi hoppas att ni kommer att åtgärda, för det är en fantastisk möjlighet som vi annars väl ha kunnat överväga att återvända till.

Läs mer

Fin centralt belägen lägenhet, men...

Rent generellt en bra lägenhet med lämplig placering om man vill bo i centrum av Rom.
Det är gott om utrymme i lägenheten för 4-5 personer, och skönt med flera badrum.
Med detta sagt måste vi också påpeka att lägenheten på flera punkter borde kunna hålla en högre standard utifrån vad man får betala för den.

Nedan följer en rad brister vi noterade:

Kök/vardagsrum
Diskmaskinen hade varken sett salt eller sköljmedel, vilket tydligt avspeglade sig på det porslin som fanns i lägenheten. Vi köpte salt och sköljmedel, och efter några dagar såg porslinet bättre ut. Dessutom var blandaren vid diskbänken inte fastspänd så man var nästan rädd för att den skulle lossna, och diverse eluttag satt inte fast i väggen.

Flera av matbordsstolarna var trasiga i ryggstödet och vardagsrumsmöblerna behövde överlag en rejäl rengöring, klädsel m m var mycket smutsigt.

Badrum:
I de två badrummen hade speglarna sprickor, toalettsitsen var trasig och det fanns nästan inget vattentryck man när skulle i badet. Vattentrycket var generellt ett stort problem i alla badrum.

Sovrum:
Det mindre sovrummet kunde gott också ha haft en dubbelsäng istället för två enkelsängar.

Terrass:
Ligger bra, men de fasta "möblerna" i sten borde i stället vara några läckra utemöbler så att man satt ordentligt när man hade chans att njuta av det italienska vädret.
Alternativt, kunde några dynor göra en stor skillnad. Vi saknade ett stort parasoll.

Förslag:
En VVS-tekniker och en elektriker borde gå igenom hela lägenheten och fixa de saker som vi noterat.

Läs mer
 
search map